„memories etched in stone”

Léthé Temetkezési Kft.

Undertakers
Services
Koporsós temetés, Nemzetközi halottszállítás, Az elhunyt kegyeleti előkészítése

Koporsós temetés


Hagyományos koporsós, vagy hamvasztásos temetési szertartás teljes körű kivitelezésében megbízható segítséget tudunk nyújtani a hozzánk forduló gyászoló hozzátartozóknak. Az elhunytat az ország bármely pontjáról hazaszállítjuk a család által megjelölt temetőbe. Minden szükséges ügyintézést, mely a haláleset kapcsán felmerül elvégzünk Ön helyett, hogy a gyász nehéz időszakában a hozzátartozóknak valóban csak a méltó búcsúra kelljen összpontosítani.

Kellék választékunkban megtalálhatóak az olcsóbb, de a kegyeleti szempontoknak maximálisan megfelelő laminált koporsók, közepes árfekvésű prémium kategóriás fakoporsók, illetve a luxus kategóriás szarkofágok is.

Koporsós temetésnél természetesen az elhunyt végakarata, illetve a család elképzelése szerinti kellék kiválasztása csak az első lépés a méltó végtisztesség megadásához. Ugyanilyen fontos az elhunyt megfelelő előkészítése és a temetési szertartás hozzáértő megszervezése. Valamennyi felekezeti szertartás, illetve a polgári búcsúztatás megszervezésében nagy tapasztalatunk van. Ügyfélszolgálati irodáinkban minden szükséges információt és segítséget megadunk a hozzánk forduló hozzátartozók részére.


Nemzetközi halottszállítás


Teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk külföldön elhunyt magyar állampolgár, illetve Magyarországon elhunyt külföldi állampolgár hazaszállítását.


Az elhunyt kegyeleti előkészítése


A bürokratikus tennivalók sajnos nem kímélnek bennünket gyászunk nehéz napjaiban sem. Az elhunyt szerettünktől való búcsúzás előkészületeikor ezért gyakran megfeledkezünk ennek egyik legfontosabb pillanatáról, arról a képről, mely örök emlékként őrződik majd meg bennünk. Ez a kép a búcsúzás pillanata a ravatalon.

Azzal próbálunk segíteni ezt a nehéz pillanatot békés emlékké szelídíteni, hogy gondosan vigyázó kezek megfelelően, kellő szakértelemmel készítik elő az elhunytat a búcsúra.


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris