Léthé Temetkezési Kft.

Léthé Temetkezési Kft.

Szolgáltatások

Koporsós temetés, Nemzetközi halottszállítás, Az elhunyt kegyeleti előkészítése

Koporsós temetés


Hagyományos koporsós, vagy hamvasztásos temetési szertartás teljes körű kivitelezésében megbízható segítséget tudunk nyújtani a hozzánk forduló gyászoló hozzátartozóknak. Az elhunytat az ország bármely pontjáról hazaszállítjuk a család által megjelölt temetőbe. Minden szükséges ügyintézést, mely a haláleset kapcsán felmerül elvégzünk Ön helyett, hogy a gyász nehéz időszakában a hozzátartozóknak valóban csak a méltó búcsúra kelljen összpontosítani.

Kellék választékunkban megtalálhatóak az olcsóbb, de a kegyeleti szempontoknak maximálisan megfelelő laminált koporsók, közepes árfekvésű prémium kategóriás fakoporsók, illetve a luxus kategóriás szarkofágok is.

Koporsós temetésnél természetesen az elhunyt végakarata, illetve a család elképzelése szerinti kellék kiválasztása csak az első lépés a méltó végtisztesség megadásához. Ugyanilyen fontos az elhunyt megfelelő előkészítése és a temetési szertartás hozzáértő megszervezése. Valamennyi felekezeti szertartás, illetve a polgári búcsúztatás megszervezésében nagy tapasztalatunk van. Ügyfélszolgálati irodáinkban minden szükséges információt és segítséget megadunk a hozzánk forduló hozzátartozók részére.


Nemzetközi halottszállítás


Teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk külföldön elhunyt magyar állampolgár, illetve Magyarországon elhunyt külföldi állampolgár hazaszállítását.


Az elhunyt kegyeleti előkészítése


A bürokratikus tennivalók sajnos nem kímélnek bennünket gyászunk nehéz napjaiban sem. Az elhunyt szerettünktől való búcsúzás előkészületeikor ezért gyakran megfeledkezünk ennek egyik legfontosabb pillanatáról, arról a képről, mely örök emlékként őrződik majd meg bennünk. Ez a kép a búcsúzás pillanata a ravatalon.

Azzal próbálunk segíteni ezt a nehéz pillanatot békés emlékké szelídíteni, hogy gondosan vigyázó kezek megfelelően, kellő szakértelemmel készítik elő az elhunytat a búcsúra.


Szolgáltató elérhetősége

Înregistrați-vă serviciile de pompe funebre acum!
Înregistrați-vă serviciile de pompe funebre acum!
Afacerea dumneavoastră poate apărea pe site-ul nostru după câțiva pași, trebuie doar să introduceți câteva detalii. După înregistrare, aveți posibilitatea de a completa detaliile fișei de date a companiei dumneavoastră: introducere, descriere detaliată a serviciilor, încărcare de poze, detalii de contact.
Înregistrați-vă serviciile de pompe funebre acum!