Szolgáltatások

Sírkő készítő

​Emléket állítunk...


A síremlék az elengedés és a búcsúzás helyszíne. Az örök kapcsolatot jelképezi, amely földi életünk során az elhunyttal való kötelék egyedüli fizikai színhelye lesz. Ezt kiemelten fontosnak tartjuk a síremlékek tervezésekor és kivitelezésekor.


A sírkő kiválasztásánál Ön nem csupán egy sírkövet vásárol, hanem emléket állít szeretteinek. Olyan emléket, ami több évtizedig ugyanolyan megbízhatóan közvetíti az emlékek örökkévalóságát. Egy sírkő vásárlásakor Ön egy komoly, hosszú évekre szóló döntést hoz meg. Olyan céget kell válasszon, ahol a munkatársak elkötelezettek a minőségi munka mellett. Ahol a szakértelem és a minőség iránti elhivatottság legalább annyira fontosak, mint az ügyfeleik elégedettsége. Mi természetes kötelességüknek érezzük minden esetben, hogy a megfelelő tanáccsal lássuk el Önt, hogy tényleg a legmegfelelőbb döntést tudja meghozni. Megrendeléseket minden esetben az Ön egyéni igényeinek megfelelően készítjük el. Munkatársaink által állított síremlékek esetében az első számú szempont a vásárlói igény és a 100%-os megrendelői elégedettség.


Kácsor-Gránit Kft. munkatársai


„A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm.”


Szolgáltató elérhetősége

Înregistrați-vă serviciile de pompe funebre acum!
Înregistrați-vă serviciile de pompe funebre acum!
Afacerea dumneavoastră poate apărea pe site-ul nostru după câțiva pași, trebuie doar să introduceți câteva detalii. După înregistrare, aveți posibilitatea de a completa detaliile fișei de date a companiei dumneavoastră: introducere, descriere detaliată a serviciilor, încărcare de poze, detalii de contact.
Înregistrați-vă serviciile de pompe funebre acum!