Nefelejcs-R. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Nefelejcs-R. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Szolgáltatások

Temetkezés

Szolgáltatások » 
Elhunyt szállítás

Az elhunytak szállítását törvény szabályozza. Temetkezésünk gépkocsijai ezen feltételeknek megfelelnek, biztosítva a kegyeleti igények és szabályok betartását. Az elhunytak szállítását különféle módon kell végezni, attól függően a halál hol következett be.


Koporsós temetés

Hagyományos, koporsós temetési szertartás teljes körű megszervezésével állunk vállalkozásunkat megkereső ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatási területünk a mohácsi temetők és a város vonzáskörzetének temetői, az ilyenkor felmerülő hivatali ügyintézéssel együtt. Abba az esetben is megvásárolhatja nálunk a koporsót és valamennyi kegyeleti kelléket, ha a temetés olyan településen történik meg, ahol kizárólagosággal rendelkezik a temetőfenntartó. Ilyenkor az elhunytat a megjelölt időpontban a temetőbe szállítjuk, a kiválasztott kellékekkel együtt adjuk át a temetést lebonyolító vállalkozásnak.


Hamvasztás


Mára Magyarországon, sok nyugati országhoz hasonlóan, a hamvasztás népszerűbb lett a koporsós temetésnél. Az országos átlag körülbelül 60%-a hamvasztás, míg Budapesten az arány 70%-90% között van.

Szolgáltató elérhetősége

Registrati ora per questo servizio funerario!
Registrati ora per questo servizio funerario!
In pochi passaggi la sua attività appare sulla nostra pagina, per farlo bisogna fornire soltanto alcuni dati. Dopo la registrazione è possibile compilare dettagliatamente la scheda dati: presentazione, dettagliata introduzione dei servizi, caricamento immagini, recapiti.
Registrati ora per questo servizio funerario!