Nefelejcs-R. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Nefelejcs-R. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Servicios

Temetkezés

Szolgáltatások » 
Elhunyt szállítás

Az elhunytak szállítását törvény szabályozza. Temetkezésünk gépkocsijai ezen feltételeknek megfelelnek, biztosítva a kegyeleti igények és szabályok betartását. Az elhunytak szállítását különféle módon kell végezni, attól függően a halál hol következett be.


Koporsós temetés

Hagyományos, koporsós temetési szertartás teljes körű megszervezésével állunk vállalkozásunkat megkereső ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatási területünk a mohácsi temetők és a város vonzáskörzetének temetői, az ilyenkor felmerülő hivatali ügyintézéssel együtt. Abba az esetben is megvásárolhatja nálunk a koporsót és valamennyi kegyeleti kelléket, ha a temetés olyan településen történik meg, ahol kizárólagosággal rendelkezik a temetőfenntartó. Ilyenkor az elhunytat a megjelölt időpontban a temetőbe szállítjuk, a kiválasztott kellékekkel együtt adjuk át a temetést lebonyolító vállalkozásnak.


Hamvasztás


Mára Magyarországon, sok nyugati országhoz hasonlóan, a hamvasztás népszerűbb lett a koporsós temetésnél. Az országos átlag körülbelül 60%-a hamvasztás, míg Budapesten az arány 70%-90% között van.

Contrato del Proveedor

Registre su funeraria
Registre su funeraria
Podrá dar de alta gratuitamente a su empresa en nuestro Directorio con dos sencillos pasos. Una vez terminado el registro, podrá añadir todos los datos, información y servicios que estime oportuno.
Registre su funeraria