Lux Aeterna Kft.

Lux Aeterna Kft.

Szolgáltatások

TEMETKEZÉS


Az 1991-ben alapított családi vállalkozás alapítója akkorra a Vas megyei Temetkezési Vállalat fiókvezetőjeként már több évtizedes tapasztalattal rendelkezett. Nyilván ez a tapasztalat sokat segített abban, hogy néhány éven belül Sárvár környékének egyik piacvezető temetkezési szolgáltatója lettünk. A tapasztalat mellé természetesen az is kellett, hogy a gyászukban hozzánk fordulókat tapintatosan és a temetés minden részletére kiterjedően tudjuk kiszolgálni.

Eszközeinket az alapítás óta folyamatosan fejlesztjük. Mára négy speciális, kifejezetten a temetkezési tevékenységre előkészített, szigorú hatósági előírásoknak megfelelő gépkocsi áll rendelkezésünkre. Fontosnak tartjuk, hogy a gépkocsikon túl, a temetési szertartásokon használt egyéb kellékeket is folyamatosan fejlesszük. Ma már négyféle ravatal-felszerelés (króm, vörösréz, sárgaréz és antikolt barna színekben) áll rendelkezésünkre.


Munkatársainkat nagy körültekintéssel választjuk ki, hiszen tudjuk, hogy a temetés előkészítése és a szertartás során a gyászolók fájdalmára különösen fontos figyelni. Ugyancsak fontosnak tartjuk, hogy ismerjük felekezeti különbözőségeket és ezt munkánk során tiszteletben tartsuk, ezért jó kapcsolatokat ápolunk a környék papjaival, lelkészeivel is.


Természetesen a temetési kellékek széles választékát tudjuk kínálni a hozzánk forduló családoknak.

Mindezek együttesen biztosítják, hogy az elhunytak méltó körülmények között jussanak el végső nyughelyükre.

Munkánk során a fő szempont a megbízhatóság, az odafigyelés, maximális kegyelet és kellő tiszteletadás az emberek iránt.

Szolgáltató elérhetősége

Inscrivez-vous pour un service funéraire dès maintenant !
Inscrivez-vous pour un service funéraire dès maintenant !
Votre entreprise peut apparaître sur notre site en quelques étapes, il vous suffit de saisir quelques informations. Après inscription, vous avez la possibilité de renseigner en détail le profil de votre entreprise : présentation, description détaillée des services, mise en ligne de photos, coordonnées.
Inscrivez-vous pour un service funéraire dès maintenant !