Méltóság Kft.

Méltóság Kft.

Servicios

Temetkezés

RÓLUNK


Szeretném bemutatni vállalkozásunkat. 2007-ben kezdtem temetkezési munkámat, majd 2012-ben Temetkezési Szolgáltatói vizsgát tettem Debrecenben. Ez elengedhetetlen a temetkezési tevékenység szakszerű és jogszerű működtetéséhez.


A szakvizsga letétele után, 2013 őszén hoztuk létre vállalkozásunkat azzal az elgondolással, hogy teljes körű, minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani a bennünket választóknak.


Ügyfélfogadó irodáink kegyeleti bemutató teremmel rendelkeznek, biztosítják a teljes körű ügyintézés feltételeit. Helyben kiválaszthatók a koporsók, urnák és az egyéb kellékek. A hozzátartozók az irodai ügyintézővel egy kávé, vagy tea mellett meg tudják beszélni a temetési szertartás részleteit.


A szertartást végző munkatársaink elegánsak és udvariasok. Gyászautóink minősége és kialakítása pedig lehetővé teszi a temetőben a sírhoz történő méltó, meghitt szállítást is.



Szabó Zoltán

ügyvezető, tulajdonos


Contrato del Proveedor

Registre su funeraria
Registre su funeraria
Podrá dar de alta gratuitamente a su empresa en nuestro Directorio con dos sencillos pasos. Una vez terminado el registro, podrá añadir todos los datos, información y servicios que estime oportuno.
Registre su funeraria