Méltóság Kft.

Méltóság Kft.

Szolgáltatások

Temetkezés

RÓLUNK


Szeretném bemutatni vállalkozásunkat. 2007-ben kezdtem temetkezési munkámat, majd 2012-ben Temetkezési Szolgáltatói vizsgát tettem Debrecenben. Ez elengedhetetlen a temetkezési tevékenység szakszerű és jogszerű működtetéséhez.


A szakvizsga letétele után, 2013 őszén hoztuk létre vállalkozásunkat azzal az elgondolással, hogy teljes körű, minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani a bennünket választóknak.


Ügyfélfogadó irodáink kegyeleti bemutató teremmel rendelkeznek, biztosítják a teljes körű ügyintézés feltételeit. Helyben kiválaszthatók a koporsók, urnák és az egyéb kellékek. A hozzátartozók az irodai ügyintézővel egy kávé, vagy tea mellett meg tudják beszélni a temetési szertartás részleteit.


A szertartást végző munkatársaink elegánsak és udvariasok. Gyászautóink minősége és kialakítása pedig lehetővé teszi a temetőben a sírhoz történő méltó, meghitt szállítást is.



Szabó Zoltán

ügyvezető, tulajdonos


Szolgáltató elérhetősége

Registrieren Sie jetzt Ihre Dienstleistung zur Barmherzigkeit!
Registrieren Sie jetzt Ihre Dienstleistung zur Barmherzigkeit!
Ihr Unternehmen wird möglicherweise nach ein paar Schritten auf unserer Website angezeigt. Sie müssen nur ein paar Details eingeben. Nach der Registrierung können Sie die Details des Datenblatts Ihres Unternehmens ausfüllen: Präsentation, detaillierte Beschreibung der Dienste, Hochladen von Bildern, Verfügbarkeit.
Registrieren Sie jetzt Ihre Dienstleistung zur Barmherzigkeit!