Szolgáltatások

Sírkő készítés

Bemutatkozás


 Antalicz János kőfaragó mester vagyok, a Stonecarver Kft. tulajdonosa. 1992-ben szereztem meg képesítésemet, azóta folyamatosan a szakmában dolgozom. 2006-ban sikeres mestervizsgát tettem, egyre fejlődő vállalkozásunk pedig 2019 óta Kft.-ként működik. Telephelyünk Mendén van, de Szentendrén és környékén, Pest megyében, illetve az ország egész területén vállalunk munkát.


Célunk, hogy ez a gyönyörű, ősi szakma fennmaradjon, és a 21. században is elfoglalhassa méltó helyét. Meggyőződésünk, hogy amilyen nagy kihívást jelent a kő megmunkálása, olyan látványos eredménnyel jár. Az ősi hagyományokat, az évszázadok óta használt megmunkálási módszereket a mai fejlett technológiával ötvözve impozáns és tartós tárgyakat alkothatunk, amelyek patinássá, természetközelivé, harmonikussá varázsolják környezetünket.


A megrendelések folyamatosan növekvő számából látjuk, hogy újra komoly kereslet van a mészkőből, márványból, gránitból és egyéb természetes kövekből készült termékekre. Tapasztalatunk szerint a kő új reneszánszát éli, így növekvő kapacitásunkat és szakmai felkészültségünket is annak szolgálatába állítjuk, hogy eleget tegyünk az igényeknek.


Profilunk:

  • kőfaragás, kőszobrászat
  • kőanyagok beszerzése, forgalmazása
  • sírkő készítése, forgalmazása, szakszerű áttisztítása, régi, kézzel faragott, szobor jellegű síremlékek javítása, felújítása, restaurálása
  • emléktáblák készítése
  • állagmegóvás, restaurálás


Szolgáltató elérhetősége

Registrati ora per questo servizio funerario!
Registrati ora per questo servizio funerario!
In pochi passaggi la sua attività appare sulla nostra pagina, per farlo bisogna fornire soltanto alcuni dati. Dopo la registrazione è possibile compilare dettagliatamente la scheda dati: presentazione, dettagliata introduzione dei servizi, caricamento immagini, recapiti.
Registrati ora per questo servizio funerario!