„memories etched in stone”

Molnár Sírkő

Headstone maker
Services
Sírkő készítés
Gránit sírkő


Sírkövek gránitból, gránit keretek, gránit fedlap, gránit fejkő


Sírköveink kiváló minőségben, a legnagyobb gondossággal készülnek. Gránit köveink között megtalálhatók egyes és kettes gránit keretek, melyekhez külön választható fejkő ill. egyéb kellék, gránit vagy márvány váza, kereszt. A gránit fejkőbe egyedi feliratot készítünk, a megrendeléskor megadott színre festve (arany, fekete stb.).

A gránit sírkövek sok féle mintázattal és színben rendelhetők. Létezik az egészen világos, fehér pöttyös gránittól kezdve a kékes és zöldes árnyalatban úszó erezett gránit köveken keresztül egészen a mélysötét, fekete gránit kövekig szinten minden féle.


A gránit keretek összeállítása a helyszínen történik, a legprecízebb pontossággal kimérve, hogy pontosan illeszkedjen a hozzá rendelt gránit fedlaphoz és gránit fejkőhöz. A fejkő elhelyezése sok más kőfaragó megoldásával ellentétben nem csupán ragasztással történik, hanem azt egy a fejkőbe ill. a talapzatba fúrt lyukon keresztül egy-egy acélrúddal kötjük össze, így nem tesszük ki a gránitkövet annak a veszélynek, hogy a jövőben esetleg ledől, veszélyeztetve ezzel a sír körül sétáló felnőtteket, gyerekeket, valamint szinte időtlen tartósságot biztosít a szerkezetnek, a teljes sírkő felépítmény biztos tartásának.

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris