Szolgáltatások

Sírkő készítés

Gránit sírkő


Sírkövek gránitból, gránit keretek, gránit fedlap, gránit fejkő


Sírköveink kiváló minőségben, a legnagyobb gondossággal készülnek. Gránit köveink között megtalálhatók egyes és kettes gránit keretek, melyekhez külön választható fejkő ill. egyéb kellék, gránit vagy márvány váza, kereszt. A gránit fejkőbe egyedi feliratot készítünk, a megrendeléskor megadott színre festve (arany, fekete stb.).

A gránit sírkövek sok féle mintázattal és színben rendelhetők. Létezik az egészen világos, fehér pöttyös gránittól kezdve a kékes és zöldes árnyalatban úszó erezett gránit köveken keresztül egészen a mélysötét, fekete gránit kövekig szinten minden féle.


A gránit keretek összeállítása a helyszínen történik, a legprecízebb pontossággal kimérve, hogy pontosan illeszkedjen a hozzá rendelt gránit fedlaphoz és gránit fejkőhöz. A fejkő elhelyezése sok más kőfaragó megoldásával ellentétben nem csupán ragasztással történik, hanem azt egy a fejkőbe ill. a talapzatba fúrt lyukon keresztül egy-egy acélrúddal kötjük össze, így nem tesszük ki a gránitkövet annak a veszélynek, hogy a jövőben esetleg ledől, veszélyeztetve ezzel a sír körül sétáló felnőtteket, gyerekeket, valamint szinte időtlen tartósságot biztosít a szerkezetnek, a teljes sírkő felépítmény biztos tartásának.

Szolgáltató elérhetősége

Registrieren Sie jetzt Ihre Dienstleistung zur Barmherzigkeit!
Registrieren Sie jetzt Ihre Dienstleistung zur Barmherzigkeit!
Ihr Unternehmen wird möglicherweise nach ein paar Schritten auf unserer Website angezeigt. Sie müssen nur ein paar Details eingeben. Nach der Registrierung können Sie die Details des Datenblatts Ihres Unternehmens ausfüllen: Präsentation, detaillierte Beschreibung der Dienste, Hochladen von Bildern, Verfügbarkeit.
Registrieren Sie jetzt Ihre Dienstleistung zur Barmherzigkeit!