Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Kft.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Kft.

Szolgáltatások

TEMETKEZÉSEK TELJESKÖRŰ LEBONYOLÍTÁSA

Temetés szolgáltatás

Temető üzemeltetés

Halottszállítás (belföldi, külföldi)

  • Az ország legszínvonalasabb halottszállító gépkocsiparkjával rendelkezünk. 24 órás ügyeletet tartunk az év minden napján. Gépjárműveink helyi, helyközi és külföldi halottszállítás elvégzésére is alkalmasak és vállalatunk dolgozói ezek ügyintézésében is segítséget nyújtanak.

Kertészet

  • Olyan dísznövényeket termesztünk, melyekkel a temetői parkokat díszítjük, de termelünk olyan virágokat is, melyek a sírok díszítését, beültetését biztosítják.

Sírgondozást, hantolást is vállalunk és kérésre az elvégzett munkákról fényképekkel illusztrálva is tájékoztatjuk a megrendelőinket. 

Koszorú-, sírcsokor készítés, élővirág értékesítés:

Élővirág értékesítéssel, koszorúk és sírcsokrok készítésével szolgáltatásunk teljeskörűségét kívánjuk biztosítani. 

Sírkő gyártás, forgalmazás

  • A sírkőgyártás és forgalmazás is azt a célt szolgálja, hogy szolgáltatásunk minél teljesebb körű legyen. Urnasírhelybe történő temetés esetén arra is van lehetőség, hogy a temetésre a síremlék is elkészüljön. Lehetőség van előre gyártott, valamint egyedi igények alapján gyártott síremlékek vásárlására is. 

Nyíregyházán a következő temetők állnak gondozásunk alatt: az Északi temető, a Hősök temetője, a borbányai, az orosi, a sóstóhegyi, a nagyszállási és a nyírszőlősi temetők. Ezeken kívül a megyében mi üzemeltetjük még a nyírteleki, a nyírpazonyi, a mátészalkai és az ópályi temetőket.


Szolgáltató elérhetősége

Registrati ora per questo servizio funerario!
Registrati ora per questo servizio funerario!
In pochi passaggi la sua attività appare sulla nostra pagina, per farlo bisogna fornire soltanto alcuni dati. Dopo la registrazione è possibile compilare dettagliatamente la scheda dati: presentazione, dettagliata introduzione dei servizi, caricamento immagini, recapiti.
Registrati ora per questo servizio funerario!