FMÖ Kegyeleti Központ Kft.

FMÖ Kegyeleti Központ Kft.

Services

KOPORSÓS TEMETÉS, URNÁS TEMETÉS, HAMVAK SZÓRÁSA, ELHUNYTSZÁLLÍTÁS, HAMVAK KIADÁSA, RENDEZVÉNYTEREM

KEGYELETI SZOLGÁLTATÁSOK


Kegyeleti szolgáltatásaink magas színvonalon, egyedi jelleggel és társaságunkat átható tisztelettel valamint szaktudással elégítik ki a hozzánk fordulók igényeit.


Egy temetés lebonyolítása megalapozott szakmai hátteret és képzett személyzetet igényel. A Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft. rendelkezik a temetés méltó lebonyolításához szükséges gyakorlattal és eszközökkel, legyen az koporsós, urnás vagy szórásos temetés.


Szolgáltatásainkról bővebben az alábbiakban olvashat.


KOPORSÓS TEMETÉS

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók részére a hagyományos, koporsós temetési mód megszervezése során, megkönnyítve a döntési helyzeteket ebben a fájdalmas időszakban.


Koporsós temetéshez szükséges temetkezési kellékek

A hagyományos, koporsós temetéshez szükséges temetkezési kellékeink körét úgy alakítottuk ki, hogy a magas minőség szem előtt tartása mellett mindenki számára megnyugtató megoldást kínáljon. Bemutató termünkben a hagyományos négyszögletű koporsók, és a hatszögletű koporsók mellett a nyolcszögletű és az amerikai típusú koporsók is megtalálhatóak. Az alacsonyabb árfekvésű laminált koporsóktól egészen a prémium minőségű keményfa koporsókig, a legjobb ár-érték arányt biztosítva tudunk megoldásokat kínálni. A temetéshez szükséges egyéb kellékek tekintetében is széles választékkal állunk rendelkezésre, legyen az sírjelző (fejfa vagy kereszt), rögfogó, koporsódísz vagy sírjelző felirat.


URNÁS TEMETÉS

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók részére a hamvasztás utáni, urnás temetési mód megszervezése során, megkönnyítve a döntési helyzeteket ebben a fájdalmas időszakban.

Az urna elhelyezés történhet új, vagy meglévő sírba földbe temetéssel, vagy alépítménnyel rendelkező sírboltba, illetve urnafalba, urnafülkébe történő elhelyezéssel.


Urnás temetéshez szükséges temetkezési kellékek

A hamvasztás utáni, urnás temetéshez szükséges temetkezési kellékeink körét úgy alakítottuk ki, hogy a magas minőség szem előtt tartása mellett mindenki számára megnyugtató megoldást kínáljon. Bemutató termünkben az alacsonyabb árfekvésű farost hamvasztó koporsóktól a prémium minőségű keményfa hamvasztó koporsókig, az olcsóbb kerámia urnáktól a magas minőségű fém, fa, üveg és gránit urnákig, (a fa urnakoporsókat is említve), a legjobb ár-érték arányt biztosítva tudunk megoldásokat kínálni. A temetéshez szükséges egyéb kellékek tekintetében is széles választékkal állunk rendelkezésre, legyen az sírjelző (fejfa vagy kereszt), urnakoporsó-dísz vagy sírjelző felirat.


HAMVAK SZÓRÁSA

A hamvak szórása egy kegyeletteljes, és egyben költségkímélő módja a végtisztelet megadásának. A Béla úti Köztemetőben, a ravatalozótér mellett esztétikusan és igényesen parkosított környezetben került kialakításra a szóróparcella. Központi része a gránitból készült szórókút, mely mögött a gránit oszlopra helyezett névtáblák jelölik az itt nyugvó elhunytakat. A szóróparcella időjárástól függetlenül, egész évben igénybe vehető.

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók és az eltemettetők részére a hamvak szórásának megszervezése során


A szórásos temetés esetén nem szükséges urnát vásárolni, mivel a hamvak szóráshoz speciális szóró-urna szükséges, amelyet biztosítunk a temetéshez.

Jelenleg a legköltségkímélőbb temetési forma, csak a hamvak egyszeri elhelyezésének díját kell megfizetni. Ez magában foglalja a temetőn belüli szállítást, a szertartáson a temetői szakszemélyzet munkáját és egy gránitemléktáblán elhelyezendő névtáblát is. A szórásos temetkezési módnál nem kell sírhelydíjat és újraváltási díjat fizetni, és nincs sírkő állítási költség sem.


ELHUNYTSZÁLLÍTÁS

A halottszállítás a kegyeleti szolgáltatások egyik legfontosabb, nagy figyelmet és empátiát igénylő eleme. A Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy mind a belföldi, mind pedig a nemzetközi halottszállítást képzett munkatársakkal, korszerű járművekkel és modern informatikai háttérrel végezze.


BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS

Társaságunk 24 órás elhunytszállítási készenlétet tart Székesfehérváron. Önnek csak hívnia kell diszpécserszolgálatunk telefonszámát, vagy kérnie kell a halottszemlét végző orvost, hogy a Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központot rendelje ki az elhunyt elszállítására.

Munkatársaink maximum 1 órán belül elindulnak a megadott helyszínre, a jogszabályban előírt hűtött rakterű gépjárműjével. Kollégáink segítenek Önnek az elhunyt méltó, szállításra történő előkészítésében is.

Gépjárműveink megfelelnek mind a kegyeleti elvárásoknak, mind pedig a vonatkozó egészségügyi előírásoknak.


KÉSZENLÉT (0-24)

Halálesettel kapcsolatos bejelentés:

telefon: +36 (22) 316 443

mobil: +36 (20) 4529 951

 

NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

A Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft szolgáltatásai között szerepel a nemzetközi halottszállítás.

Társaságunk elvégzi a külföldön elhunyt magyar állampolgárok, illetve a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok teljes körű kegyeleti ügyintézését és hazaszállítását. A nemzetközi ügyintézés különösen nagy figyelmet igénylő tevékenység. Az évek során kialakult kapcsolati rendszerünk és szakmai múltunk jelent garanciát a kegyeleti elvárásoknak és a jogszabályoknak megfelelő tevékenységre.

Nemzetközi szállítás esetében ügyintézőink beszerzik a szükséges okmányokat, engedélyeket. Amennyiben szükséges, az egészségügyi előírásoknak megfelelő balzsamoztatást is elvégeztetjük.

További kérésre az elhunyt hazaszállítása után vállaljuk a belföldi kegyeleti ügyintézést is.

Contact details of service provider

Register your funeral service now!
Register your funeral service now!
Your business can appear on our website in a few steps, all you have to do is enter a few details. After registration, you have the opportunity to fill in the details of your company’s profile: introduction, detailed description of the services, uploading pictures, contact information.
Register your funeral service now!