Walter Bt.

Walter Bt.

Szolgáltatások

Temetkezés

Temetési szolgáltatás


  • Temetési szertartás
  • Európai színvonalon végezzük temetési szertartásainkat, minden igényt kielégítve egyenrangú, méltóságteljes tiszteletadással. Különleges figyelmet szentelünk a kellékekre, koszorúkra, leeresztő szalagra és a hozzátartozók lelki állapotára. Gyász zenét vagy akár trombita szót biztosítunk. Együtt érzésünket egy-egy szál fehér rózsával fejezzük ki.
  • Hamvasztás
  • A hamvasztást akár egy nap alatt lebonyolítjuk és a hamvakat díszurnába helyezve méltón helyezzük örök nyugalomra.
  • Halott szállítás
  • Halott szállítást egyaránt vállalunk Magyarországon és Nemzetközi viszonylatban is, éjjel-nappal. Ezzel kapcsolatos ügyintézést teljes körűen végezzük.
  • Gyászhirdetések
  • Megyei és helyi lapokban is megjelenítjük ügyfeleinkkel közösen megfogalmazott hirdetéseket.
  • Koszorú, virág
  • Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, igényeknek megfelelően készítünk klasszikus és modern koszorúkat, sírcsokrokat, melyeket kérés esetén díjmentesen, a szertartás helyszínére szállítunk.
  • Temetési biztosítás
  • Kegyeleti szerződés segítségével kisebb összegek rendszeres gyűjtögetésével mentesítheti gyermekeit, rokonait szerettük elvesztésekor a hírtelen rájuk szakadó anyagi gondoktól.


Sírkő készítés

Egyes sírgarnitúra, Kettes Sírgarnitúra


A síremlék olyan szimbólum, amely a Föld valamennyi régiójában és kultúrájában ősidők óta kifejezi a halottak tiszteletének közös vonásait. Minden család más és más; nem mindenki szeretne ugyanolyan típusú síremléket. A síremlék vásárlását befolyásolják a vallási és kulturális hagyományok, a költségek és a személyes elképzelések.

Kiegészítésként váza, mécses tartó, fénykép (gravírozva vagy porcelánból), szobor kerülhet a sírkövön elhelyezésre, egyedi igények szerint. A felirat és a vallásjel lehet anyagába vésett, vagy bronzból készített.

Igény esetén zúzalékkal körbe szórható még.


Kripták


A Kripta mindig is különleges alkotások és nagyon személyes érzések kifejezője volt.

kripta al és felépítményből áll, földben lévő része (alépítmény) kibetonozott, esetleg szigetelt burkolattal ellátott kivitel. A föld felett elhelyezkedő része (felépítmény) gránitmészkőműkő burkolattal ellátott. Mérete: egyedi igény szerint változhat.


Kiegészítésként váza, mécses tartó, fénykép (gravírozva vagy porcelánból), szobor kerülhet a sírkövön elhelyezésre, egyedi igények szerint. A felirat és a vallásjel lehet anyagába vésett, vagy bronzból készített. A fedőlapon kripta karika díszítő jelleggel elhelyezhető.


Urnasírok


Az urnás temetés egy temetkezési forma, ami azt jelenti, hogy az urnákat belehelyezzük az előre elkészített urnasírba. Az urnasírok általában egy vagy kettő, de akár több személynek a nyughelyét is biztosítják. Ezek az urnasírok főleg gránitból készülnek. Akár Különleges vagy egyedi formában és kivitelben, ahogy Ön csak elképzeli (változó méretben, vastagságban).

Szolgáltató elérhetősége

Pietní službu registrujte teď!
Pietní službu registrujte teď!
Vaše podnikání se po několika krocích může objevit na naší stránce, musíte k tomu poskytnout jenom pár údajů. Po registraci máte možnost vyplnit podrobný datový list vašeho podnikání: představení, podrobný popis vašeho podnikání, nahrání fotografií, kontaktní údaje.
Pietní službu registrujte teď!