„kőbe vésett történet”

„priča uklesana u kamen”

Lapidaris ukrasna kutija

Lapidaris pruža zaista naročitu i ličnu mogućnost očuvanja uspomene naših voljenih.

Lapidaris kamen stavlja se na grob i očitava pametnim telefonom, a te pripadajuća spomen stranica sa tamo stavljenim slikama i videozapisima ispričaće sve što se rečima ne može.

Očuvajte uspomenu svojih voljenih na novi način!

Verujemo da je za sve nas važan zadatak očuvanje uspomene rodbine i predaja vrednosti sledećoj generaciji. Lapidarisovim uslugama možete da se prisećate preminulim voljenima na zaista dostojan način, na taj način ih približivši za potomke. Vaša deca i unučadi biće vam zahvalni, što ste im očuvali te neprocenjive vrednosti.

ŠTA JE LAPIDARIS SPOMEN STRANICA I LAPIDARIS KAMEN?

Na Lapidaris spomen stranicu možete da stavite fotografije o preminulom, da stavite videozapise o njemu, potom preko Lapidaris kamena na grobu i pomoću pametnog telefona te uspomene postaju pregledive za svakoga. Na taj način slike će da pričaju i kada Vi lično ne možete da budete tamo kako biste rekli koliko drag čovek leži na tom mestu.

Lapidaris kamen
Lapidaris Spomen stranica

Kako radi?

Lapidaris kamen sadržava vodootporni čip u potpunosti otporan na vremenske uticaje. Ukoliko kamen dodirnete sa mobilnim telefonom ili tabletom sposobnim na NFC komunikaciju, odmah se otvara spomen stranica o preminulom.

Za svaki grob pripada po jedan Lapidaris kamen, a za kojeg može da se veže više spomen stranica preminulih što su pokopane u isti grob.

Informacije na www.lapidaris.com stranici dostupne su svima, dakle javne su. Ukoliko više pripadnika rodbine želi da uređuje stranicu, moguće je da im se obezbedi pristup.

Kako radi?

Lapidaris kamen

Lapidaris kamen stavljen na grobu preminulog proizveden je od svetski poznatog porculana Hollóházi. Lapidaris kamen može da se postavi na granit, veštački kamen, drvo ili bilo koju drugu podlogu, upotrebom odgovarajućeg lepka.
Lapidaris kamen
Linije
121 karatni pozlaćeni rub
2Mat crni prekriv
3Snadbeveno sa NFC čipom
4Originalni porculan Hollóházi
5Pojedinačni ID za Lapidaris spomen stranicu

Lapidaris spomen stranica

Lapidaris Spomen stranica

Lična spomen stranica sa onlajn uređivanjem

Na spomen stranicu možete da stavite fotografije o svom preminulom rođaku i samom grobu, možete da sa drugima podelite video, da ispričate ili napišete najlepše uspomene ili da odaberete jedan od brojnih unapred upisanih citata.

USPOMENE BEZ GRANICA
PRETRAGA MEĐU SPOMEN STRANICAMA

Lapidaris obezbeđuje mogućnost pronalaženja preminulih dalekih rođaka, starih dobrih poznanika. Bilo da se radi o prijateljima iz detinjstva ili rodbini u inostranstvu.

Szilágyi Péter Resku János Szalay Gézáné George Emsworth

Pronađite
grob svojih voljenih

Na osnovu fotografija o grobu što su učitani na spomen stranicu sistem će da automatski prepozna tačnu lokaciju groba te GPS koordinate. Na taj način pomoću pametnog telefona sa lakoćom ćete da pronađete grob rođaka što je živio daleko, čak i za vas nepoznatom groblju.

Mapa
Put
Oznaka mape
Sveća
Plamen sveće
Plamen sveće
Sveća
Plamen sveće
Plamen sveće
Sveća
Plamen sveće
Plamen sveće
Tihe reči

Dobro je sećati se, treba se sećati

Osim brojnih uspomena stavljenih na spomen stranicu bilo ko može da upali virtualnu sveću za preminulog, time iskazujući svoju privrženost, ljubav i sećanje.

Lapidarisova jedinstvena usluga rzavijena je zato da pruži novo, u svetu jedinstveno rešenje za očuvanje uspomene voljenih, što daje neprocenjivu vrednost sledećim generacijama, odnosno daleko živućoj rodbini te prijateljima.

Darujte Lapidaris kamen

Može da bude dar neprocenjive vrednosti za naše voljene ako im darujete Lapidaris kamen izrađen te pripadajuću Spomen stranicu o preminulim iz rodbine. Lepa gesta, što daje više od same radosti darovanja. Uspomene, fotografije, priče iz života našeg voljenog za potomke.

Darujte Lapidaris kamen
Lapidaris