„príbeh vytesaný do kameňa”

Venesz Sírkő

Sírkő készítő
Služby
MÁRVÁNY SÍRKŐ, GRÁNIT SÍRKŐ, MŰKŐ SÍRKŐ, SÍREMLÉK FELÚJÍTÁS, URNA SÍRKŐ, CSALÁDI SÍRKŐ
MÁRVÁNY SÍRKŐNEMES ÉS ELEGÁNS


Ha sírkövet készítünk belőle, ezen tulajdonságai ugyanúgy érvényesülnek, ám hátrányaival is számolnunk kell. Annak ellenére, hogy a legdrágább alapanyaga a sírkő készítésnek, nem feltétlenül a legjobb kő erre a célra. Mégis sokan ragaszkodnak hozzá megjelenése és nem utolsósorban presztízs értéke miatt.


GRÁNIT SÍRKŐSZÍNEK ÉS MINTÁK


A gránit alapanyag az egyik legjobb választás, ha sírkövet szeretnénk készíttetni. Mivel a gránit egyik legkeményebb vulkanikus kőzet ezért a legidőállóbb alapanyaga a síremlékeknek. A márvány mellett a gránit az az anyag amit a sírkövesek nemes kő alapanyagnak neveznek. Földrajzi előfordulása is változatos, ezért gyakorlatilag a világos színektől az éjfeketéig, szinte minden színben előfordul.


MŰKŐ SÍRKŐKEDVEZŐ ÁR


A műkő előnye a többi kőfajtával szemben a kedvezőbb ára, azonban ez némi kompromisszummal is jár. Sajnos azonban az előnyök itt véget is értek. A hátrányai között említhetjük: erősen nedvszívó foltosodik, mohásodik, rozsdásodhat. Meg akarjuk őrizni eredeti színét, akkor időnként csiszolni kell. Faggyal szemben mérsékelten ellenálló, repedések keletkezhetnek Mindezen tulajdonságai ellenére, ha Önnek lehetősége lesz a későbbiekben a sírkő rendszeres karbantartására, és felújítására, akkor hosszú évekig szép marad.


SÍREMLÉK FELÚJÍTÁSFELÚJÍTÁSRA SZORUL


A legtöbb temetőben még mindig sok régi sír található, melyek elhanyagolt állapotban vannak. Senki sem szeretné, ha a szeretteinek állított emlékeket az idő vasfoga tönkretenné, mindenkiben megvan a szándék arra, hogy a sírköveket karbantartsa, felújítsa, visszaállítsa eredeti formájába. Csak nem mindenki találja meg erre a megfelelő lehetőséget. A tapasztalt szakemberek munkájával még a legrégebbi, omladozó sírok is teljesen helyreállíthatok, újszerű állapotba hozhatók.


URNA SÍRKŐEGYSZERŰ KIVITEL


Hamvasztásos temetések esetén, a temetők urnás parcelláiban kerül elhelyezésre az urnasírkő. Ez egy kis méretű sírkő, melyet urnasírok fölé helyeznek el. Kialakítását, alapanyagát, formáit tekintve a kínálat éppen olyan sokszínű az urnasírok esetében, mint a hagyományos dupla vagy szimpla síroknál.


CSALÁDI SÍRKŐNAGY KIVITELBEN


Ha még nem rendelkezünk sírhellyel, fontos kérdés, hogy szimpla vagy dupla sírkövet szeretnénk-e állíttatni. Amennyiben már megvan a sírhely, ez természetesen megszabja a lehetőségeket, de ha még döntés előtt állunk, gondoljuk át, melyik lesz számunkra a megfelelő választás!

Ešte nie ste našim partnerom? Zaregistrujte svoju pietnu službu teraz!
Vaše služby, Vaša firma sa po niekoľkých krokoch môže zobraziť na našej stránke, k tomu je potrebné zadať len niekoľko údajov. Po registrácii máte možnosť podrobne vyplniť profilovú kartu svojej firmy: predstavenie sa, podrobné predstavenie služieb, nahranie obrázkov, poskytnutie kontaktov.
Lapidaris