„kőbe vésett történet”

Ferenc Puskas

1924-2006
„Dr. Tomas Fried, who came to know Puskas while serving as a doctor for Honved and then the national team, recalled Puskas as not only as a great player but as a “family man.””
Ferenc Puskas - 1. fotó
Név Ferenc Puskas
Születési név Ferenc Puskás
Születési idő 1924. április 2.
Születési hely Budapest
Elhunyt 2006. november 17.
Az elhunyt sírhelye
Ország Magyarország
Megye Pest
Település Budapest
Temető St Stefan Basilic
Az elhunyt története
Puskás started his career in Hungary playing for Kispest and Budapest Honvéd. He was the top scorer in the Hungarian League on four occasions, and in 1948, he was the top goal scorer in Europe. During the 1950s, he was both a prominent member and captain of the Hungarian national team, known as the Mighty Magyars. In 1958, two years after the Hungarian Revolution, he emigrated to Spain where he played for Real Madrid. While playing with Real Madrid, Puskás won four Pichichis and scored seven goals in two European Champions Cupfinals.
Gyertyák
Lapidaris
Jelenleg egyetlen gyertya sem ég érte
Gyújtson gyertyát az elhunytért az alábbi gombra kattintva!
Gyertyagyújtás
Csendes szavak
Lapidaris
Még senki nem írt megemlékezést
Írjon megemlékezést az elhunytról az alábbi gombra kattintva!
Megemlékezés írása
Gyertyagyújtás
Gyújtson Ön is gyertyát az elhunyt emlékére! Kérjük, adja meg saját nevét, üzenetet nem kötelező írnia. A meggyújtott gyertyák 7 napig égnek az elhunyt adatlapján.
Üzenetet írhat az elhunytnak címezve, elmesélhet egy közösen átélt szép emléket, vagy átadhat valami közös élményt a további hozzátartozóknak, ismerősöknek, barátoknak.

A megemlékező vagy megemlékezők megnevezése. Pl. "Béla" vagy "Béla és családja", de akár teljes nevet is megadhat, ez már Önre van bízva.

Szerkesztés
A megemlékező vagy megemlékezők megnevezése. Pl. "Béla" vagy "Béla és családja", de akár teljes nevet is megadhat, ez már Önre van bízva.
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
E-mail cím megadása
Adja meg e-mail címét, ha szeretne értesülni az emlékoldalon történő változásokról!
Az Ön e-mail címe, amellyel korábban regisztrált.
 
Lapidaris