„kőbe vésett történet”

„kőbe vésett történet”

Lapidaris díszdoboz

A Lapidaris különleges és igazán személyes lehetőséget nyújt elhunyt szeretteink emlékének megőrzésére.

A sírhelyre helyezhető, okostelefonnal leolvasható Lapidaris Emlékkő és a hozzá tartozó online emlékoldalra feltöltött képek és videók elmondják mindazt, amit szavakkal nem lehet.

Őrizze szerettei emlékét új módon!

Hisszük, hogy mindannyiunk számára fontos feladat a hozzátartozóink emlékének megőrzése, méltó ápolása és az értékek átadása a következő generáció részére. A Lapidaris szolgáltatással méltó emléket állíthatunk elhunyt szeretteinknek, így kézzelfogható közelségbe hozhatjuk az utókor számára. Gyermekeink, unokáink hálásak lesznek, hogy ezeket a felbecsülhetetlen értékeket megőrizzük számukra.

MI A LAPIDARIS EMLÉKOLDAL ÉS A LAPIDARIS EMLÉKKŐ?

A Lapidaris emlékoldalra az elhunytról készült fotókat, videókat tölthet fel, majd a síremléken elhelyezett Lapidaris Emlékkő és egy okostelefon segítségével ezek az emlékek bárki számára megtekinthetők. Így a fényképek akkor is mesélnek, amikor Ön személyesen nem lehet ott, hogy elmondja, mennyire csodálatos ember nyugszik azon a helyen.

Lapidaris Emlékkő
Lapidaris Emlékoldal

Lapidaris emlékoldal
Minden kedves emlék egy helyen

Lapidaris Emlékoldal

Online szerkeszthető személyes emlékoldal

Az emlékoldalra feltölthet fotókat az elhunyt hozzátartozóról és a sírhelyéről, videót oszthat meg másokkal, elmesélheti, leírhatja legszebb emlékeit, vagy akár választhat a számos, előre feltöltött idézet közül.

HATÁRTALAN EMLÉKEK
KERESÉS AZ EMLÉKOLDALAK KÖZÖTT

A Lapidaris lehetőséget biztosít elhunyt távoli rokonok, régi kedves ismerősök felkutatására is. Legyen szó gyermekkori barátokról, vagy akár külföldön élő hozzátartozókról.

Szilágyi Péter Resku János Szalay Gézáné Szalay Géza

Találja meg
szerettei sírhelyét

Az elhunyt emlékoldalára feltöltött, a sírhelyről készült fotók adatai alapján a rendszer automatikusan felismeri a síremlék pontos helyadatait, GPS koordinátáit. Így okostelefonunk segítségével könnyedén megtalálhatjuk egy távoli rokonunk síremlékét akár egy számunkra ismeretlen temetőben is.

Térkép
Útvonal
Térkép jelölő
Gyertya
Gyertyaláng
Gyertyaláng
Gyertya
Gyertyaláng
Gyertyaláng
Gyertya
Gyertyaláng
Gyertyaláng
Csendes szavak

Emlékezni jó, emlékezni kell

Az emlékoldalra feltöltött számos emléken kívül bárki gyújthat virtuális gyertyákat az elhunytért, jelezve ezzel kötődését, szeretetét, megemlékezését.

A Lapidaris egyedülálló szolgáltatása arra hivatott, hogy egy olyan jövőbe mutató, a világon egyedülálló megoldással adjon lehetőséget elhunyt szeretteink emlékének megőrzésére, mely felbecsülhetetlen értéket ad az utókor, valamint a távol élő rokonok, barátok és hozzátartozók számára.

Ajándékozzon Lapidaris Emlékkövet

Felbecsülhetetlen értékű ajándék lehet szeretteink számára, ha egy elhunyt családtagunk részére készített Lapidaris Emlékkövet és a hozzá tartozó Emlékoldalt adományozunk nekik. Nemes gesztus, mely túlmutat az ajándékozás örömén. Emlékek, fotók, történetek elhunyt szerettünk életéből az utókor számára.

Ajándékozzon Lapidaris Emlékkövet
Amennyiben kérdése van, kérjük látogasson el a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) oldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@lapidaris.com e-mail címen!
×
Kérdése van?
+36 30 620 9983
Írjon nekünk!
Lapidaris