„memories etched in stone”

Türk István

1963-2019
„Hulló könnyekkel állok sírod felett, a koporsó bezárta legdrágább kincsemet. Megállt egy szív, mely élni vágyott. Csak az idő múlik, feledni nem lehet. Nehéz az életet élni nélküled. Felejteni téged soha nem lehet. Ha a bús napjaim le fognak telni, Oda vágyom hozzád megpihenni.”
NAME Türk István
Birth name Türk István
Date of birth 27 October 1963
Place of birth Tiszalök, Hungary
Decased 18 August 2019
The departed's gravesite
Country Hungary
County Szabolcs-Szatmár-Bereg
City/Town Gávavencsellő
Cemetery Köztemető
Candles
Lapidaris
No candles are burning for them at the moment.
Light a candle for your lost loved one by clicking on the button below!
Light a candle
Silent words
"Közel van Úr a megtört szívűekhez,és a sebzett lelkűeket megsegíti" Atyám! nincs olyan ima, amit ne hallanál meg,és nincs olyan kérés, amelyre ne válaszolnál ! Most lelkileg megvagyok zuhanva, kéne a segítséged ! Úgy érzem, hogy nem sokáig bírom, még az Úr a két kis unokánk Pistike és Zsófika ad egy kis erőt,hogy valahogy ki bírjam ! Az ünnepek is hétköznappá váltak,mert nem vagy itt köztünk ! Hiányzol !
Written by: Erzsikéd - 2021.01.07.
Edit
1984 02 26 - esküdtünk meg.....35 év jóban rosszban ,ez egy egyszerű Hivatali esküvő volt . De a lényeg az ,hogy neked az unoka testvérednek is az nap volt az esküvője, az anyukád és a két húgod ott voltak ,apósom ISTEN nyugtassa, nem ment el és adott neked 500-Ft .Valahol itt kezdődik az emberség,És nem a pénzről beszélek és nagyon örülök annak,hogy sokat járt nálunk és szerette az unokáit! Tudod,hogy szegény cigány szüleim voltak,de egy szerény ebédet főzött, édesanyám,de sok szeretettel! A családom befogadott,mert szeretet. Ha nem szerettél volna,nem évente vagy kettő év is volt,hogy meglátogattad őket.Akkor nem hiányoztál senkinek ,mert velem éltél! Bár több alkalommal én mondtam,hogy nézd meg anyukádat .Pedig én tisztába voltam mindig azzal,hogy én egy nemkívánatos személy voltam ,elejétől fogva a családodnak,de nem haragszom senkire.Jó beszélni hozzád ! köszönöm,hogy álmomba sokszor ott vagy és a krokodil könnyek, hullnak ahogy te sokszor mondtad és azt is mondtad,hogy nem szereted ha sírok.
Written by: Erzsikéd - 2020.12.09.
Edit
1983 novemberében jöttünk össze ,és akkor mentünk el Olaszliszkára . Emlékszem Márton Gyula pénzt gyűjtött egy fekete kalapba,a Fekete Macskában hogy el tudjunk menni,mert pénzünk nem volt ! Pár hónapot ott éltünk a lakókocsiban . Neked Nyíregyházára menni kellett a pártfogódhoz, és bennem nem volt félsz,tudtam hogy vissza jössz !
Written by: erzsikéd - 2020.11.17.
Edit
"Legyetek egymáshoz jóságosak ,irgalmasak,bocsássatok, meg egymásnak ...."
Written by: erzsikéd - 2020.11.17.
Edit
A gyermekkorodról csak annyit tudok amit te elmondtál.Szerettél az ardón lakni ,az egyik nagyon fontos személy az éltedbe TŰRK nagyi volt nagyon szeretted és ő is téged ! Lehet fura lesz mindenkinek , hogy szinte neked mondom el gondolataimat,de én így szeretném. Mivel a temetéseden egy szó sem hangzott el amit szerettem volna.Ezért most mindent ki írok magamból ami fáj és neked, mintha itt lennél !
Written by: erzsikéd - 2020.11.16.
Edit
Hiányzol....!!! Az emlékeket hamarosan kezdem!!!!!!! Ami DICSŐSÉG AZ ÚRNAK csak a miénk és a kis családunké !
Written by: Erzsikéd - 2020.11.15.
Edit
Write memorial
Light a candle
Light a candle in memory of your lost loved one. Please, fill in your name. Adding a message is not required. The candles you light will burn for 7 days on the departed's memorial site.
You can leave a message for your loved one, in which you can tell about a shared experience, or share your thoughts with other relatives, aquaintances, or friends.

The name or names of visitor(s). E.g.: "Béla" or "Béla and family", or you can give full names, it is up to You.

Edit
The name or names of visitor(s). E.g.: "Béla" or "Béla and family", or you can give full names, it is up to You.
Required field!
Required field!
Enter email address
Sign up with your email address to receive updates about any changes on the memorial page.
The e-mail address you signed up with.
 
Lapidaris