„kőbe vésett történet”
„kőbe vésett történet”

Szalay Gézáné

1926-1998
„Hagyjad az Úrra a te útadat, és bízzál benne, majd ő teljesíti.”
Név Szalay Gézáné
Szalay Gézáné emlékoldala. Szalay Gézáné született Penyige településen 1926. szeptember 30. napon. Emlékhelye megtalálható Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Fehérgyarmat nevű településén. Elhunyt 1998. március 21. napon. Szalay Gézáné 72 évet élt. A Fehérgyarmat településen található temető neve: FEHÉRGYARMATI KÖZTEMETŐ. Szalay Gézáné 21 éve hunyt el, halálának évfordulója 1998. március 21. napján van. Szalay Gézáné emlékoldalán eddig 24 gyertyát gyújtottak szerettei, valamint 4 megemlékezést írtak. Az emlékoldalra 9 képet töltöttek fel a hozzátartozói. Emlékezzen meg ön is a Fehérgyarmat településen található temetőben, vagy gyújtson egy gyertyát online Szalay Gézáné emlékére!
Születési név Nagy Szeréna
Születési idő 1926. szeptember 30.
Születési hely Penyige
Elhunyt 1998. március 21.
Az elhunyt sírhelye
Ország Magyarország
Megye Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település Fehérgyarmat
Temető FEHÉRGYARMATI KÖZTEMETŐ
Sírhely tábla:4 parcella:1/1-171
Az elhunyt története
Édesanyám Penyigén született az egyház, templom szomszédságában nőtt fel. Négyen voltak testvérek hitben és szeretetben éltek. Férjhez jött Fehérgyarmatra és akárcsak édesapám ő is a kereskedelemben dolgozott egyszemélyes vegyesboltban, majd az 1970-es árvíz után a Tömöttvár utcában épült új ABC-ben folytatta tevékenységét nyugdíjas koráig, - az unokái úgy is hívták hogy ABC mama. Szerető édesanya és nagymama volt, saját hobbira nem nagyon jutott neki idő mivel a munka igen lekötötte a nagy kert, az otthon és a gyereknevelés. Mivel édesapa szívbeteg volt sok terhet átvállalt, 50 évet éltek együtt házasságban szinte egyszerre haltak meg Édesanya négy héttel előbb - napra, órára pontosan. Mikor édesanya meghalt édesapa összetette a két kezét és kérte, hogy „csak ő is halna meg” pedig szeretetteljes kapcsolat volt közöttünk, a családjával. Az úr meghallgatta és négy hétre édesanya halála után ő is elment, nagyon nehéz volt feldolgozni hirtelen halálukat. Drága Édesanyám nyugodj békében!
Gyertyák
Szerető lányod és Andor
Drága Édesanyám!--már 21 éve, hogy elmentél!!! Nagyon hiányzol, szívünkben örökké élsz!!!❤
Gyertyagyújtás
Csendes szavak
DRÁGA ÉDESANYÁM!!! Már oly régen elmentél.........!!! Nem foghatom dolgos, segítő két kezed, nem simogathatom őszülő fejed és nem tekint rám, aggódó szemed!!! DRÁGA JÓ SZÍVEDET ÁLDJA MEG AZ ATYÁM!! KÖSZÖNÖM, hogy Te voltál az én DRÁGA ÉDESANYÁM!!!❤
Írta: Szerető lányod Ila - 2018.11.02.
Szerkesztés
""Ha egy könnycsep gördül végig arcunkon, Azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon!!! Bennünk él az arcod, s egy végtelen szeretet, Amit tőlünk senki soha el nem vehet!!!"" DRÁGA ÉDESANYÁM BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Írta: Szerető lányod Ila - 2018.09.30.
Szerkesztés
Drága Édesanyám!!! ""Ez a gyertya most Érted égjen, Ki fent laksz már a magas égben, Ki vigyázol rám onnan fentről, S lelkemhez szólsz a végtelenből!!!"" Örökké nagyon-nagyon szeretlek és soha nem feledlek Téged!!!❤❤Sok Boldog Névnapot Kívánunk Neked Isten Országában szerető lányod Ila és Andor!!!❤❤
Írta: Szerető lányod Ila - 2018.09.13.
Szerkesztés
Soha nem felejtelek el, emléked örökké megőrzöm, azt a sok jót, kedvességet, amit tőled kaptam! Hiányoztok, NAGYON!!! Emlékszem nem volt nap, hogy az iskolából hazatérve ne álljak meg nálatok, nem tudtam úgy elmenni a kapu előtt, ha mégis túlmentem visszafordultam, hogy csak egy puszira, ölelésre lássalak titeket, meg persze, hogy megkóstoljam a finom főztödet. Nem volt olyan, hogy valamivel ne várj minket, ha csak egy szelet sütivel is de mindig vártál. Nagyon szerettelek! Hianyoztok!
Írta: Andris - 2018.07.31.
Szerkesztés
Megemlékezés írása
Gyertyagyújtás
Gyújtson Ön is gyertyát az elhunyt emlékére! Kérjük, adja meg saját nevét, üzenetet nem kötelező írnia. A meggyújtott gyertyák 7 napig égnek az elhunyt adatlapján.
Üzenetet írhat az elhunytnak címezve, elmesélhet egy közösen átélt szép emléket, vagy átadhat valami közös élményt a további hozzátartozóknak, ismerősöknek, barátoknak.
A megemlékező vagy megemlékezők megnevezése. Pl. "Béla" vagy "Béla és családja", de akár teljes nevet is megadhat, ez már Önre van bízva.
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
Szerkesztés
A megemlékező vagy megemlékezők megnevezése. Pl. "Béla" vagy "Béla és családja", de akár teljes nevet is megadhat, ez már Önre van bízva.
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,
Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.”
Juhász Gyula