„memories etched in stone”

Vénusz Testvérek Kft.

Headstone maker
Services
Sírkő készítés
Sírkő készítés


Több mint egy évszázados hagyománnyal dolgozunk, s elmondhatjuk, munkánkat jellemzi, hogy:

  •  igényes, minőségi sírköveket készítünk
  • érvényesítjük az egyedi igényeket
  • díjtalan helyszíni felmérést biztosítunk
  • nem változtatunk 115 éves hagyományunkon, mérsékelt árakkal dolgozunk


Vénusz Gergely családi vállalkozása több generáció óta készít sírköveket.


sírkő készítés az alapanyag kiválasztásánál kezdődik. Cégünk négyféle kőfajtával dolgozik, ügyfeleink választhatnak műkő, mészkő, gránit és márvány anyagok közül. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya egyaránt. A sírkő készítés ára az alapanyagok minőségétől függ. A műkőből faragott síremlékek messze a legköltséghatékonyabb megoldásnak számítanak, azonban a tartósság szempontjából nincsenek olyan jók, mint a természetes kőzetek. A gránit és a márvány ellenálló képességük tekintetében felülmúlja a mészkő és a műkő képességeit. Míg a gránit felülete lehetővé teszi a gravírozást, megmunkálása sokkal időigényesebb keménysége folytán. Éppen ezért az ára is magasabb a mészkőből készített sírkövekénél, a mészkő ugyanis puhasága miatt rendkívül gyorsan faragható.

A sírkő készítés során mindig figyelembe vesszük az ügyfelek egyéni igényeit és elképzeléseit, hiszen számunkra is az a legfontosabb, hogy az elkészült síremlékkel maximálisan elégedettek legyenek. Tisztában vagyunk ugyanis azzal, hogy mekkora felelősséggel jár a sírkő készítés.


Cégünk a már elkészült sírkő karbantartását is vállalja, mely a rendszeres, speciális tisztítási eljárásban merül ki. Ezen kívül a rossz állapotban lévő síremlékek felújítását is ránk bízhatja, weboldalunkon megtekintheti munkáinkat.


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris