„memories etched in stone”

Tótkomlósi Naplemente Kft.

Undertakers
Services
Temetési szolgáltatások

Temetkezési vállalkozásunk Békés megyében, Tótkomlóson alakult, de mára már Csongrád megye legtöbb településén megrendelőink rendelkezésére állunk.

Ügyfeleinket teljes odafigyeléssel és sok év szakmai tapasztalattal igyekszünk kiszolgálni, szolgáltatásaink körét a megrendelőink igényeinek megfelelően folyamatosan bővítjük. Hatalmas választékunk van temetési kellékekből, nevezetesen koporsókból, urnákból, keresztekből, fejfákból és egyéb kiegészítőkből.

A kegyeleti szolgáltatás tekintetében egyedi kívánságokat is teljesítünk (például egyedi ravatal elkészítése, fotózás és videózás, szokásostól eltérő gyászzenék, stb.). Áraink minden téren szolidak, irodai alkalmazottaink szociális és temetési segély ügyintézésében is tanácsot adnak. A temetések megszervezésénél napi kapcsolatban állunk az egyházak képviselőivel (plébánosok, lelkészek és egyéb felekezeti elöljárók). Cégünk minden, a kegyeleti szolgáltatás ellátásához szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik, mely természetesen magában foglalja az összes tótkomlósi temetőben történő tevékenységet csakúgy, mint a vidéki temetéseket.

Nemzetközi illetve belföldi halott szállítást vállalunk kedvező kilométerköltségek mellett. Dolgozóink a sírásástól a halott szállításon keresztül a temetési szertartás lebonyolításáig mindig alkalomhoz illő, egységes formaruhában végzik munkájukat. Mindannyian tisztelettudó, udvarias fiatalemberek, akiknél az ápoltság és a külső megjelenés elsődleges.

Gépjárműparkunk minden kegyeleti igényt kielégítő, hatósági engedéllyel rendelkező, speciálisan kialakított halottszállító járművekből áll. Külön kiemelendő közülük egy fekete úgynevezett pompaautó, mellyel a nagyobb temetőkön belül lehet a koporsót vagy urnát a sírhoz kiszállítani, igény szerinti – a kocsiból sugárzott – gyászzene vagy harangszó kíséretében. A nap huszonnégy órájában hívható halottszállító ügyeletünk biztosítja, hogy a megye egész területén a hívás beérkezésétől számított lehető legrövidebb időn belül, halott hűtőbe szállítjuk az elhunytat.

Temetés felvételi irodáink Tótkomlóson, Csorváson, Orosházán és Battonyán központi helyen találhatóak. Szolgáltatásaink teljes körűvé tétele miatt irodáinkban a temetési ügyintézésen túlmenően koszorúk, sírcsokrok, koporsó- és oltárdíszek is megrendelhetők valamint gyászhirdetések és köszönetnyilvánítások úgyszintén. Igény szerint halotti tor vonatkozásában is tudunk segíteni.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk a gyászában!

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris