„memories etched in stone”

Szücs Magyarország Kft

Headstone maker
Services
Sírkövek, Urna síremlékek, Kiegészítők

KÖZÉPPONTBAN A VÁSÁRLÓINK ELÉGEDETTSÉGE...

 

Cégünk síremlékek készítésével és nagykereskedelmével foglalkozik.

 

Nagykereskedelmi partnereinknek kimondottan alacsony versenyképes árakat, háttérszolgáltatásokat és gyors kiszolgálást biztosítunk.

 

Viszonteladóink mellett a magánszemély megrendelőinknek is teljes körű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre.

 

A síremlékek kiválasztásától a felállításáig igyekszünk megfelelni megrendelőink növekvő igényeinek, kiemelt figyelemmel kezeljük kéréseiket és személyre szabott árakat kínálunk.

 

Vállaljuk új sírkövek elkészítését teljes temetői kivitelezéssel az ország egész területén.

 

Egyedi elképzelések esetén 3D-s látványtervet készítünk a síremlékről.

 

Vállalunk helyszíni betűfestést, temetéskor bontást és visszaállítást, nyitott síremlék lefedést, portré és motívum gravírozást, porcelánkép készítést.

 

Homokfúvásos technológiával a számítógépen megtervezett feliratokat és ornamentika elemeket viszünk fel a természetes kövekre.

 

Vállaljuk ablakpárkányok, kerítésfedlapok, oszlopfedkövek, emléktáblák elkészítését és beépítését.

 

Termékeink bármilyen készültségi fokban, bármilyen méretben, bármilyen kidolgozottságban, bármilyen színben megrendelhetőek.

 

Több mint ezer féle síremlék típusból, fejkőből, vázából és egyéb kiegészítő közül választhat - mindezt az Ön által megadott méretekkel és tulajdonságokkal.

 

A kompromisszumok nélküli minőség és megbízhatóság folyamatos szem előtt tartása mellett, állandó megújulással, a legmagasabb szintű grafikus és dekorációs ismeretekkel igyekszünk partnereink és vásárlóink igényeinek maximális kielégítésére.

 

Számunkra a legfontosabb a vásárlóink sikere, elégedettsége és, hogy a szolidabb jövedelmű megrendelőink is méltó síremléket tudjanak állítani elhunyt szeretteiknek. Igyekszünk egyensúlyt találni a megrendelőink igénye, anyagi kerete és a síremlék megvalósíthatósága között.

 

Küldetésünk, hogy legjobb tudásunknak megfelelően, megrendelőinkkel együttműködve maradandó értéket teremtsünk.

 

Célunk, hogy hosszú távon, magas színvonalon szolgálhassuk ki megrendelőinket.

 

Bízunk abban, hogy a segítségére leszünk!


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris