„memories etched in stone”

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Kft.

Undertakers
Services
TEMETKEZÉSEK TELJESKÖRŰ LEBONYOLÍTÁSA

Temetés szolgáltatás

Temető üzemeltetés

Halottszállítás (belföldi, külföldi)

  • Az ország legszínvonalasabb halottszállító gépkocsiparkjával rendelkezünk. 24 órás ügyeletet tartunk az év minden napján. Gépjárműveink helyi, helyközi és külföldi halottszállítás elvégzésére is alkalmasak és vállalatunk dolgozói ezek ügyintézésében is segítséget nyújtanak.

Kertészet

  • Olyan dísznövényeket termesztünk, melyekkel a temetői parkokat díszítjük, de termelünk olyan virágokat is, melyek a sírok díszítését, beültetését biztosítják.

Sírgondozást, hantolást is vállalunk és kérésre az elvégzett munkákról fényképekkel illusztrálva is tájékoztatjuk a megrendelőinket. 

Koszorú-, sírcsokor készítés, élővirág értékesítés:

Élővirág értékesítéssel, koszorúk és sírcsokrok készítésével szolgáltatásunk teljeskörűségét kívánjuk biztosítani. 

Sírkő gyártás, forgalmazás

  • A sírkőgyártás és forgalmazás is azt a célt szolgálja, hogy szolgáltatásunk minél teljesebb körű legyen. Urnasírhelybe történő temetés esetén arra is van lehetőség, hogy a temetésre a síremlék is elkészüljön. Lehetőség van előre gyártott, valamint egyedi igények alapján gyártott síremlékek vásárlására is. 

Nyíregyházán a következő temetők állnak gondozásunk alatt: az Északi temető, a Hősök temetője, a borbányai, az orosi, a sóstóhegyi, a nagyszállási és a nyírszőlősi temetők. Ezeken kívül a megyében mi üzemeltetjük még a nyírteleki, a nyírpazonyi, a mátészalkai és az ópályi temetőket.


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris