„memories etched in stone”

Styx Kegyelet Kft.

Undertakers
Services
Temetkezés

Tisztelt Látogató! Köszöntjük oldalunkon!


Néhány mondatban a Styx temetkezés tevékenységeiről és szolgáltatásáról. Vállalkozásunk 1991 óta végez teljes körű temetkezési szolgáltatást Fejér megyében.

 

Központi irodánk Pusztaszabolcsban található, de kegyeleti szolgáltatásunkat elérheti a megye több településen is.

 

A hozzátartozókkal való kapcsolattartás a szertartásig nemes feladat és ehhez munkatársaink magas fokú odaadása szükséges.

 

Mielőtt a szertartással kapcsolatban bármiben is döntene, kérjük keresse fel irodánkat személyesen vagy telefonon és tájékozódjon szolgáltatásunk minőségéről.

 

A mai világban fontosnak tartjuk, hogy kellőképpen tájékoztassuk ügyfeleinket a jelenleg hatályos jogszabályokról.

 

Az ember életében a halál mindig is háttérbeszorított misztikus és nehezen feldolgozható esemény volt. Sajnos ebben az elüzletiesedett világban kiszolgáltatottá vált az ember, aki mindössze csak méltó földi befejezést szeretne nyújtani elhunytjának.

 

Nehezen tájékozódik a jogszabályok rengetegében és sajnos a szembesülés pillanatában sokszor nem megfelelően dönt és mikor a halál feldolgozottá válik döbben rá, hogy minden igyekezete ellenére a dolgok másképpen történtek.


Önnek, mint eltemettetőnek tudnia kell, hogy joga van önállóan dönteni arról, hogy miképpen történjen a szertartás. Joga van megfelelő vállalkozót találni és nem engedni a befolyásnak, ami az adott pillanatban éri.

Joga van a kegyeleti szertartás előtt információt kapni az árakról a szolgáltatás minőségéről.

Nem mindig a leggyorsabb „segítség” a legjobb.

Időt kell hagyni arra, hogy nyugodt körülmények között dönthessen e fontos dologról.


A jelenlegi jogszabály tiltja, hogy a hozzátartozót már a kórházban befolyásolják döntésében, de sajnos ez a jogszabály bármennyire is tárgyszerű, betartása nem, vagy nehezen ellenőrizhető.


Önnek, mint megrendelőnek tudnia kell, hogy a kórházban kinek, milyen jogköre, vagy szakmai végzettsége van abban a témában, ami mindig a legfontosabb azokban a pillanatokban.

 

Sajnos sokan saját anyagi javait előtérbe helyezve adnak Önnek tanácsot és ajánlanak vállalkozót, felrúgva evvel az odavágó jogszabályokat.


Ezért mi arra kérjük Önöket, hogy választásukban felkészültek és tájékozottak legyenek, ezzel adva meg a méltó búcsút elhunytjuknak.

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris