„memories etched in stone”

Stonecarver Kft.

Headstone maker
Services
Sírkő készítés

Bemutatkozás


 Antalicz János kőfaragó mester vagyok, a Stonecarver Kft. tulajdonosa. 1992-ben szereztem meg képesítésemet, azóta folyamatosan a szakmában dolgozom. 2006-ban sikeres mestervizsgát tettem, egyre fejlődő vállalkozásunk pedig 2019 óta Kft.-ként működik. Telephelyünk Mendén van, de Szentendrén és környékén, Pest megyében, illetve az ország egész területén vállalunk munkát.


Célunk, hogy ez a gyönyörű, ősi szakma fennmaradjon, és a 21. században is elfoglalhassa méltó helyét. Meggyőződésünk, hogy amilyen nagy kihívást jelent a kő megmunkálása, olyan látványos eredménnyel jár. Az ősi hagyományokat, az évszázadok óta használt megmunkálási módszereket a mai fejlett technológiával ötvözve impozáns és tartós tárgyakat alkothatunk, amelyek patinássá, természetközelivé, harmonikussá varázsolják környezetünket.


A megrendelések folyamatosan növekvő számából látjuk, hogy újra komoly kereslet van a mészkőből, márványból, gránitból és egyéb természetes kövekből készült termékekre. Tapasztalatunk szerint a kő új reneszánszát éli, így növekvő kapacitásunkat és szakmai felkészültségünket is annak szolgálatába állítjuk, hogy eleget tegyünk az igényeknek.


Profilunk:

  • kőfaragás, kőszobrászat
  • kőanyagok beszerzése, forgalmazása
  • sírkő készítése, forgalmazása, szakszerű áttisztítása, régi, kézzel faragott, szobor jellegű síremlékek javítása, felújítása, restaurálása
  • emléktáblák készítése
  • állagmegóvás, restaurálás


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris