„memories etched in stone”

Segítő Kéz Temetkezés

Undertakers
Services
KOPORSÓS TEMETÉS, HAMVASZTÁSOS TEMETÉS, HAMVAK KIADÁSA, TEMETŐI SZÓRÁS, TEMPLOMI SZÓRÁS, HAJÓS TEMETÉS
Koporsós temetés


Budapesti temetőben* történő koporsós temetést

GARANTÁLTAN OLCSÓBBAN RENDELHET MEG NÁLUNK, MINT A TEMETŐBEN,

teljes körű ügyintézés mellett!

Irodánkban szakszerű segítséget nyújtunk a koporsós temetés teljes körű lebonyolításához, a temetkezési kellékek kiválasztásához. Beszerezzük az ÁNTSz engedélyt, a halotti anyakönyvi kivonatot, igény szerint lemondjuk a nyugdíj folyósítását.

Valamennyi budapesti temetővel kapcsolatban állunk, így a temetés időpontját és ha még nincs, a sírhelyet is lefoglaljuk Önnek. Egy helyen rendelheti meg a temetéshez kapcsolódó valamennyi szolgáltatást, kelléket is: a ravatal termet zenével, a búcsúztatást, harsonást, koszorúkat, fellépő művészeket.

Koporsó kínálatunkban megtalálja az alacsonyabb árfekvésű laminált termékeket és a minőségi kivitelű fából készült, gyönyörű textíliákkal bélelt koporsókat is.

Levesszük a válláról a gondot, így Önnek már csak a temetésen kell részt vennie, egyéb teendője nem lesz.


Hamvasztás

K É R J E  Á R A J Á N L A T U N K A T!

A Segítő Kéz Kft. 1992 óta teljes körű temetkezési szolgáltatást nyújt Budapesten; ez idő alatt több ezer család tisztelt meg minket bizalmával. Két évtizede lelkiismeretesen végzett munkánkat szolgálatnak tekintjük: a hozzátartozók támaszai vagyunk gyászukban.

A családok érdekeit szem előtt tartva segítünk az elhunyt végakaratának és a rokonok elvárásainak megfelelő végső búcsú méltó körülményeinek megteremtésében. Levesszük a hozzátartozók válláról a szervezési és adminisztrációs terheket urnás, koporsós, szórásos temetés esetében és akkor is, ha a hamvakat otthon, temetőben, vagy templomban kívánják elhelyezni.

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris