„memories etched in stone”

Rest Sírkő & Kőfaragó Műhely

Headstone maker
Services
Sírkő készítés
Egyedi és természetes hatású, kézzel faragott, mészkő sírkövek


Sírköveink megalkotásánál állandó célunk a természetességre való törekvés, kerülve minden mesterkélt anyag- és formahasználatot.Az így létre jött sírkövek barátságosabb, meghittebb hatásúak, melyet igény szerint az ön közreműködésével tervezünk meg.


Budapest közelében lévő műhelyünkben leginkább fagyálló mészkővel dolgozunk, de vállalunk márvány illetve műkő munkákat is.


Szállítást az ország bármely részére biztosítunk. Profilunkhoz tartozik, hogy munkánk 90%-át kézzel végezzük. Minden eljárásnál a tradícionális, kézi munkát részesítjük előnyben, elősegítve ezzel a sírkő természetességét. Egyeztetés után, sírkő esetén a követ egyenesen a temetkezési helyre szállítjuk és felállítjuk.


Ellentétben a gránit vagy márvány sírkövekkel, a mészkő sírkő igazán eredetivé tehető és rengeteg féle formában kivéshető.


Egyedi sírkő készítés:

Ügyfeleink számára lehetőség nyílik az egyedi tervek kivitelezésére is. Szívesen segítünk elképzeléseik véglegesítésében és az anyag kiválasztásában. A mészkő sírkő előnye, hogy a rusztikus és csiszolt felületeket esztétikusan ötvözni tudjuk egy síremléken belül is.


Urna sírkő:

Az oldalunkon látható mészkő síremlékek megformálhatók kisebb méretben is, így urna sírköveket vállalunk, egyedi kivitelezésben is.


Sírkő feliratok:

A sírkő vagy emlékmű feliratait általában olasz bronz betűkből készítjük el, melynek betűtípusát a ön választhatja ki katalógusunkból. Igény szerint, ugyanezen anyagból különböző kegyjelekkel (pl. kereszt, kehely stb.) is ellátjuk a síremléket. A munkát pilisvörösvári telephelyünkön végezzük el, ahol a megrendelten kívül egyéb termékek is megtekinthetők.


Sírkő felújítás:

Igény szerint vállalunk mészkő- vagy egyéb sírkő felújítást és elbontást. Ennek részleteiről kérjük érdeklődjön telefonon. Természetesen vállaljuk saját állítású sírjaink lebontását és eltávolítását is.

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris