„memories etched in stone”

ÖTKŐ KFT.

Headstone maker
Services
Sírkő készítés
SÍREMLÉK, SÍRKŐ, URNASÍREMLÉK, KRIPTA, VALAMINT GRÁNITBÓL KONYHAI ÉS FÜRDŐSZOBAI PULTOK, ABLAK PÁRKÁNYOK KÍVÜL-BELÜL!


Gránitból készült új síremlékek, sírkövek széles választékával várjuk kedves megrendelőinket, mindkét kiállító udvarunkban.

 

KAPOSVÁRON A NYUGATI TEMETŐ PORTÁJÁVAL SZEMBENI KIÁLLÍTÓ UDVARUNKBAN ÉS A TÜSKEVÁRI SOROMPÓ MELLETT. Állandó akciókkal mindig tudunk kedves ügyfeleinknek segíteni, hogy méltó emléket tudjanak állítani elhunyt szeretteiknek.

Katalógusunkból és a többi képről is lehet síremléket választani, de egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.


SÍREMLÉKEKET, KRIPTA FELÉPÍTMÉNYEKET,AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE SZÁLLÍTUNK.


Cégünk 1957-ben alakult Kaposváron. Ötvös János kőfaragó mester irányításával, összesen 4 alkalmazottal működött a Teleki (volt Tanácsház) utcában lévő műhely. A város legismertebb kőfaragó mestere szakoktatóként és vizsgáztatóként is dolgozott a cseri városrészben található Építőipari Szakközépiskolában, ahol a kőfaragó tanulók a mesterség minden apró részletét megtanulhatták egészen 1989-ig, ugyanis cégünk alapító atyja ekkor nyugdíjba vonult.


Teleki utcai műhely a város bérleményeként tovább már nem működhetett, a cég kiköltözött Mernyére. Az ipari tevékenység itt folyik, sírkövek, kripták, urnasiremlékek, gránit pultok, ablak párkányok stb. Bővebben...

A mernyei telephely mellett fenntartunk kettő kaposvári bemutatótermet is, ahol kedves ügyfeleink segítségére állunk a megfelelő választásban, továbbá megtekinthetik termékeinket, ezáltal betekintést kapnak kínálatunkból.


Sírkőkészítéskor vállaljuk egyes, dupla és urnasírok, valamint kripták elkészítését a tervezéstől a helyszínen történő kihelyezéséig. Sokféle márvány-, és gránitanyagból dolgozunk. Szakképzett dolgozóink és a mai kornak megfelelő modern gépek és szakértelmünk biztosítják Önnek a minőséget. A sírkövek kiválasztásakor segítségére vannak kollégáink, akik személyre szabott lehetőségekkel várják a kedves érdeklődőket bemutatótermeinkben, Kaposváron a nyugati temető főbejáratával szemben és a Rákóczi iskolával szemben.

Nálunk a pontosság és a megbízhatóság a legfontosabb, hogy Önnek megnyugtató legyen a síremlék készítése és az örök nyugalom biztosítása kedves elhunyt hozzátartozójának.

Amit nyújtani tudunk a síremlék kiválasztásánál, hogy segítünk a legmegfelelőbbet ajánlani ami pénztárcájának a legjobban megfelel. Cégünk 55 éves múltra tekint vissza, nagy tapasztalattal a hátunk mögött, amit az Ön síremlékének a készítésénél is felhasználunk, így biztosan elégedett ügyfelünk lesz. Több, mint 50 éves tapasztalattal, bármilyen kővel kapcsolatos kérdésében segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.


Vállalunk:


 • egyes síremlékek
 • dupla síremlékek
 • kripták
 • urna síremlékek
 • Helyszíni ingyenes felmérések
 • Szaktanácsadás
 • Kiszállítás az ország egész területére
 • Elhelyezés
 • Egyedi igények kielégítése
 • Pontos és gyors kivitelezés
 • Részletfizetési lehetőség


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris