„memories etched in stone”

Natural Stone Kft.

Headstone maker
Services
Gránit síremlékek - Gránit sírkövek
Gránit síremlékek - Gránit sírkövek


Cégünk fő profilja gránit síremlékek kis- és nagykereskedelme, készítése, de kiegészítő tevékenységként foglalkozunk külső- és belsőépítészeti kőmunkákkal is.


Társaságunk alapítói saját területük szakemberei, melyek hosszú évekre visszanyúló tapasztalata és dinamizmusa a garancia a zökkenőmentes üzletmenetre. Célunk, hogy az általunk értékesített kiváló minőségű termékek kiváló szolgáltatással párosuljanak. Ennek szellemében, partnereink igényeinek megfelelően alakítjuk, és folyamatosan bővítjük termékskálánkat.


Termékeink páratlan minőségét és időtállóságát a világ különböző országaiból származó, egyedülálló tartósságú gránit alapanyagok adják. Az átgondolt tervezés, az alapos, igényes megmunkálás, a rövid határidők, a korrektség és nem utolsó sorban az átlagosnál 20-25%-al alacsonyabb árak teszik vonzóvá cégünket ügyfeleink számára.


Kiskunhalasi telephelyünkön megtekinthető mintadarabok mindegyike megvásárolható és rövid határidővel helyszínre építhető!


Kérjük, látogasson el hozzánk Ön is!

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris