„memories etched in stone”

Méltóság Kft.

Undertakers
Services
Temetkezés

RÓLUNK


Szeretném bemutatni vállalkozásunkat. 2007-ben kezdtem temetkezési munkámat, majd 2012-ben Temetkezési Szolgáltatói vizsgát tettem Debrecenben. Ez elengedhetetlen a temetkezési tevékenység szakszerű és jogszerű működtetéséhez.


A szakvizsga letétele után, 2013 őszén hoztuk létre vállalkozásunkat azzal az elgondolással, hogy teljes körű, minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani a bennünket választóknak.


Ügyfélfogadó irodáink kegyeleti bemutató teremmel rendelkeznek, biztosítják a teljes körű ügyintézés feltételeit. Helyben kiválaszthatók a koporsók, urnák és az egyéb kellékek. A hozzátartozók az irodai ügyintézővel egy kávé, vagy tea mellett meg tudják beszélni a temetési szertartás részleteit.


A szertartást végző munkatársaink elegánsak és udvariasok. Gyászautóink minősége és kialakítása pedig lehetővé teszi a temetőben a sírhoz történő méltó, meghitt szállítást is.Szabó Zoltán

ügyvezető, tulajdonos


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris