„memories etched in stone”

Lux Aeterna Kft.

Undertakers
Services
TEMETKEZÉS


Az 1991-ben alapított családi vállalkozás alapítója akkorra a Vas megyei Temetkezési Vállalat fiókvezetőjeként már több évtizedes tapasztalattal rendelkezett. Nyilván ez a tapasztalat sokat segített abban, hogy néhány éven belül Sárvár környékének egyik piacvezető temetkezési szolgáltatója lettünk. A tapasztalat mellé természetesen az is kellett, hogy a gyászukban hozzánk fordulókat tapintatosan és a temetés minden részletére kiterjedően tudjuk kiszolgálni.

Eszközeinket az alapítás óta folyamatosan fejlesztjük. Mára négy speciális, kifejezetten a temetkezési tevékenységre előkészített, szigorú hatósági előírásoknak megfelelő gépkocsi áll rendelkezésünkre. Fontosnak tartjuk, hogy a gépkocsikon túl, a temetési szertartásokon használt egyéb kellékeket is folyamatosan fejlesszük. Ma már négyféle ravatal-felszerelés (króm, vörösréz, sárgaréz és antikolt barna színekben) áll rendelkezésünkre.


Munkatársainkat nagy körültekintéssel választjuk ki, hiszen tudjuk, hogy a temetés előkészítése és a szertartás során a gyászolók fájdalmára különösen fontos figyelni. Ugyancsak fontosnak tartjuk, hogy ismerjük felekezeti különbözőségeket és ezt munkánk során tiszteletben tartsuk, ezért jó kapcsolatokat ápolunk a környék papjaival, lelkészeivel is.


Természetesen a temetési kellékek széles választékát tudjuk kínálni a hozzánk forduló családoknak.

Mindezek együttesen biztosítják, hogy az elhunytak méltó körülmények között jussanak el végső nyughelyükre.

Munkánk során a fő szempont a megbízhatóság, az odafigyelés, maximális kegyelet és kellő tiszteletadás az emberek iránt.

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris