„memories etched in stone”

Lélekharang temetkezés

Undertakers
Services
Temetkezés

Üdvözlöm temetkezési vállalkozásom oldalán!


Aszódon a Kossuth Lajos u. 33. szám alatt működő Lélekharang Temetkezés, továbbra is várja ügyfeleit, teljes körű temetkezési szolgáltatással. Vállalkozásunk Aszód, Iklad, Domony, Bag, Hatvan, Isaszeg és Gyöngyöspata településein végez temetkezési szolgáltatást, de természetesen vállalkozásunk tevékenységi területe igény esetén kiterjed Heves és Pest megye egész területére.


Munkaidő alatt 08:00 – 16:00 óráig tudunk segítséget nyújtani a hozzánk fordulóknak, munkaidőn kívül ügyeleti telefonszámunkon vagyunk elérhetőek.

06 20 972 8675


További elérhetőségeinket a kapcsolat fül alatt érhetik el. A tájékoztató fül alatt ismertetjük a temetkezés megrendeléséhez szükséges okmányokat – melyek beszerzésében vállalkozásunk segítséget nyújt – és az ügymenetet. Kegyeleti kislexikonunk segítséget ad a szakszavak megértésében.


Tájékoztató


A családot ért gyász esetén célszerű azonnal tanácsot kérni telefonon a követendő tennivalókról és a temetkezési lehetőségekről Irodánk munkatársaitól.


Lakáson történő elhalálozásnál értesíteni kell a háziorvost vagy az ügyeletes orvost, aki elvégzi a halott vizsgálatot és intézkedik a halott elszállításáról.


Községekben célszerű a halott szállításhoz a későbbi temetkezési szolgáltatót kérni. E tényt, valamint a temetés módját (hamvasztás, temetés) az orvossal tudatni kell. Községekben a halott vizsgálati bizonyítványt a háziorvos állítja ki. Amennyiben hamvasztásra kerül sor boncolás nélkül, az illetékes ÁNTSZ tisztiorvosa engedélye is szükséges és csak ezután lehet anyakönyveztetni az elhunytat.


Kórházi elhalálozás esetén, a kezelő osztályon át kell venni az elhunyt személyi tárgyait, ugyanitt kezdeményezhető a boncolástól való eltekintés, amelyhez a patológiai osztály vezetőjének és a főigazgató engedélyére is szükség van. A halott vizsgálati bizonyítványt a patológiai osztály állítja ki.


Külföldön történt halálesetnél az elhunyt hazaszállítását, eltemetését személyes megkeresésre vállaljuk.

Rendőrségi eseteknél (baleset, öngyilkosság) a halott vizsgálati bizonyítványt és a temetési engedélyt, a boncolást követően az eljáró rendőrkapitányság állítja ki.


Községekben a helyi és egyházi szokások szerint, a család kívánságának megfelelően bonyolítjuk le a temetéseket. Színvonalas temetkezési szolgáltatással segítői és támaszai vagyunk a hozzánk fordulóknak.


Szükséges okiratok:


  • Az elhunyt személyi azonossági igazolványa. Külföldi állampolgár esetén az útlevele.
  • Az elhunyt születési anyakönyvi kivonata.
  • Ha az elhunyt házas volt, akkor a házassági anyakönyvi kivonata.
  • Ha az elhunyt elvált, akkor a válás tényét bizonyító végzés.
  • Ha az elhunyt özvegy, akkor a házastárs halotti anyakönyvi kivonata.
  • Az orvos által kiállított halotti bizonyítvány és a statisztikai lap.
  • Nyugdíjas elhunyt esetén a nyugdíjas törzsszám. 2002. január 1-e után kiállított gépjármű vezetői engedély és érvényes útlevél.
  • Meglévő sírhely, úrnafülke esetén a sírhely helyrajzi száma és a sírba temetett neve, temetés ideje.


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris