„memories etched in stone”

Lélekhajó Kft.

Undertakers
Services
Temetkezés
Bemutatkozás


Teljes körű, igényeihez maximálisan igazodó, diszkrét, szakértő segítséget nyújtunk Önnek a temetés megszervezéséhez korrekt áron. Különösen a hamvasztás teljes körű lebonyolításában számíthat ránk, majd a hamvasztást követően a hamvak elhelyezésében, legyen szó akár hagyományos temetői, vagy templomi szórásról, urna elhelyezésről, a hamvak természetben történő szórásáról (vízi, vagy légi temetés), esetleg más, különleges temetkezési formáról.


Hiszünk abban, hogy minden ember egyszeri és megismételhetetlen. Hiszünk abban is, hogy mindenkinek jár a méltó és egyedi, személyre szabott búcsúztatás, temetés. Mindenkinek jár, hogy az utolsó útján az a néhány ünnepélyes perc egyedi és megismételhetetlen legyen, ahogy ő maga is az volt. Az elhunytat végső nyughelyére kísérő család és barátok pedig megérdemlik, hogy szakszerű segítséget és megértő támogatást kapjanak a temetés megszervezéséhez, lebonyolításához, hogy már “csak” a gyásszal és az elhunyt fájó hiányával kelljen megküzdeniük a rettenetes veszteség miatt különösen kiszolgáltatott helyzetükben.


Nézzen körül nálunk, akkor is, ha nem történt tragédia, csak az öngondoskodás lehetőségei érdeklik, vagy szívesen megismerkedne különleges búcsúztatási, temetési lehetőségekkel, esetleg – bármilyen furcsán hangzik is elsőre – szívesen megtervezné saját temetését. Kedvező ajánlattal várjuk akkor is, ha esedékessé vált egy különleges síremlék készítése, korábban elhunyt szerette számára, vagy akár csak sírgondozásban lehetünk segítségére Budapesten és Pest megyében bárhol, de akkor is, ha csak egy kedvező árú, szép díszurnára van szükség.


Kérdezzen bátran, kérjen ajánlatot személyesen, telefonon, vagy online és éljen egyedi kedvezményeinkkel! Ingyenes kegyeleti tanácsadással állunk rendelkezésére bármilyen temetkezéssel kapcsolatos kérdésben!


Szolgáltatások


Ne feledje: egy temetés egyszeri és megismételhetetlen! A kegyeleti szempontoknak maximálisan megfelelő, méltó temetés lebonyolítására munkatársaink szakértelme és több évtizedes tapasztalata a garancia.


Teljes körű ügyintézést, megértő gondoskodást, hagyományos és különleges temetési szertartásokat, ingyenes kegyeleti tanácsadást és egyedülálló kedvezményrendszert kínálunk a gyászoló családok számára; emellett az öngondoskodás különféle korszerű fajtáit a biztonságra és a különlegességekre vágyóknak.


Kedvezmények


Egyedülálló kedvezmények Önnek és barátainak:


  • Lélekhajó Kedvezmény Kártya
  • Nyugdíjas kedvezmények
  • IX. kerületi lakosok számára


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris