„memories etched in stone”

Granimpex Kft.

Headstone maker
Services
Gránit sírkövek
Gránit sírkő, a megoldás a sírkő készítésben. A kő örök csillogása.


Méltó emléket, mulandó anyagból nem állíthatsz! Gránitkőből bármit készítünk, az maradandó lesz, különösen igaz ez a gránit sírkőre!        


Mit érdemes tudni, a gránitból készült sírkövekről?


Emlékezzen méltón szeretteire, a kőfaragó mester egyedi gránit megoldásaira, mindig számíthatnak!


A kő is igényli a törődést

 

Minden igényli a folyamatos ápolást, az időnkénti karbantartást. János, olyan gondossággal újítja meg a sírköveket, olyan praktikus ötleteket javasol, ami könnyebbé tesz a sírkövekről való gondoskodást. Nem beszélve arról, hogy nagyon jó tulajdonságai vannak a gránitnak, a gránitsírkőnek, így nagyon könnyű gondozni.


Örök emlék, a gránit sírkő

Méltó emléket szerettünk volna állítani édesapámnak, mindig nagyon igényes ember volt, s örülök neki, hogy olyan egyedi sírkövet faragtak neki, ami híven megőrzi az emlékét. Ez a gránit sírkő a sírkő kínálatból a legjobb megoldás.


Csak javasolni tudom a gránit sírkövet!

Sírkövet szeretne Debrecenben, vagy Nyíregyházán, minden ismerősömnek javaslom, hogy csakis Jánosékkal készíttesse el.


Kérjen tőlünk a gránitból készülő munkákhoz ajánlatot!

 

Gránittal, gránit sírkővel kapcsolatban, de normál sírkő restaurálási munkákkal is keressen meg bennünket, töltse ki hozzá az Ajánlatkérő Űrlapunk.


Tevékenységi területünk gránit sírkőnél Debrecen, Nyíregyháza, Hajdú-Bihar megye Nyírbéltektől - Debrecenig, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyíregyházáig, valamint Nyírbátortól a román határig.


Nyírbéltek 60 km-es körzete, de megbeszélés szerint bármilyen területről érkező igényeket kiszolgálunk. Sírkővel, gránitkővel, kapcsolatos megoldásokkal állunk vevőink rendelkezésére, ezeken a területeken.


A gránit sírkövek valódi kőfaragó mester segítségével, olyan sírkövek lesznek, amelyek értéküket, szilárdságukat, szépségüket nagyon hosszú időre megőrzik. 
Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris