„memories etched in stone”

Fekete Rózsa Eger Temetkezési Szolgáltató Kft.

Undertakers
Services
Koporsós temetkezés, Urnás temetkezés, Fotózás, videózás, emlékfilm, “életútfilm” készítése
Koporsós temetkezés


Cégünk kínálatában számos magyar és külföldi gyártó illetve forgalmazó koporsói és kellékei megtalálhatók, úgymint sírjelző keresztek, fejfák, szemfedelek, urnaszemfedők, koporsókárpitok, selyem rögfogók – minden, ami a kegyelet teljes és méltó ravatalozáshoz szükséges. A gazdag választékkal szeretnénk segíteni abban, hogy minden gyászoló megtalálja az elhunythoz és a saját elképzeléseihez, anyagi lehetőségeihez leginkább illő kegyeleti kellékeket.Temetkezési vállalkozásunk kiváló minőségű termékeket kínál, gondolva a nem átlagos testalkattal rendelkező elhunytak eltemettetéséhez kapcsolódó igényekre is – mindezt korrekt áron, a készleteink folyamatos bővítésével. Kínálatunk központi irodánkban megtekinthető.


Urnás temetkezés


A hamvasztásos temetések száma az elmúlt évtizedekben erőteljesen növekszik. Évről évre nő azoknak a száma, akik urnás temetéssel búcsúznak el elhunyt szerettüktől – van, aki sírhelyben helyezteti el a hamvakat tartalmazó urnát, és vannak, akik urnafalban bérelnek hozzátartozójuknak végső nyughelyet. Kínálatunkban számos gyártó urnái megtalálhatók, a hozzájuk szükséges kellékekkel együtt. Az alternatív temetést választók környezetbarát, lebomló urnáink közül választhatnak. Központi irodánkban megtekinthető a kínálatunk.


Alternatív, különleges temetkezési formák


Egyre többen vannak olyanok, akik úgy döntenek, hogy elhunyt szerettüktől nem hagyományos temetési szertartás keretén belül szeretnének elbúcsúzni – nem ritkán az elhunyt még életében rendelkezik is erre vonatkozóan. Ma azonban már többféle lehetőség között is választhatnak azok, akik az elhunyt személyiségéhez, kívánságához leginkább illő temetési formát szeretnék megtalálni. Amennyiben úgy döntenek, hogy hazaviszik az elhunyt hamvait tartalmazó urnát, akkor is javasoljuk hogy tartsanak egy kis búcsúztató szertartást – igény szerint kegyeleti termünkben, de akár a saját otthonukban is – mert ennek elmaradása sokszor feldolgozhatatlan hiányérzetet eredményezhet: hiányzik a lezárás, az elköszönés rítusa, és ez a későbbiekben nagyban megnehezítheti a gyász feldolgozását is.


Lehetőségük van a hamvak természetben való szétszórására is – legyen az egy szóró parcella a temetőben, egy szép tisztás az erdő mélyén, vagy az elhunyt valamikori kedves helye, ahová szép emlékek fűzték.  Ha az elhunyt hamvait vízi temetés formájában engedik visszatérni a természet nagy körforgásába, környezetbarát, vízben lebomló urnákkal állunk az önök segítségére.

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris