„memories etched in stone”

Bojtár - Sírkő

Headstone maker
Services
Egyedi, különleges gránit, márvány, mészkő vagy műkő sírkő

A szeretett családtag elvesztése és a gyászidőszak letelte után Önnek is nehéz és sokszor embert próbáló megtenni a lépéseket afelé, hogy az elhunytnak örök emlékül sírkövet állíttasson.

Ön szeretné egyedi elképzeléseinek és akaratának a legtökéletesebben megfelelő, legszebb, ugyanakkor legidőtállóbb sírkövet megcsináltatni. A sírkőnek megnyugvást, az elhunyt iránt érzett szeretetet, tiszteletet és megbecsülést kell közvetítenie.

Fontos, hogy az Ön egyedi ötletei, speciális kérései, esetleg az elhunyt emlékével kapcsolatos relikviák helyet kapjanak az elkészített sírkövön. A különleges, egyedi elképzelés után a tökéletes megvalósításnak kell következnie, amelyben cégünk teljes körűen segítséget biztosít Önnek.

Ha szeretne gránit, márvány, mészkő, vagy műkő sírkövet csináltatni, mi egyéni kívánságainak megfelelően, kreatívan együttműködve Önnel, valamint az egyedi igényekhez idomulva véghez visszük azt, amit elképzelt. Ha Ön egyedi formát, színt, különleges grafikát, valamilyen extra kívánságot szeretne megvalósíttatni, jó helyen jár!

Tekintse meg az eddig elkészült munkáinkat, referenciáinkat a honlapunkon! Biztosan fog pontosan olyan, vagy hasonló sírkövet találni, ahhoz, amilyet Ön szeretne!

Küldje el ajánlatkérését, és mi visszahívjuk Önt, hogy elkezdhessük a megvalósítás első lépéseit!


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris