„memories etched in stone”

Bicske Sírkő

Headstone maker
Services
SÍRKŐ KÉSZÍTÉS, MŰKŐ SÍRKÖVEK
GRÁNIT SÍRKÖVEK


Gránit sírköveinket is igen nagy kínálattal tudjuk biztosítani, egyedi elképzelések és exkluzív síremlékeket is vállalunk akár fotó alapján. Mivel célunk nem csupán a haszonszerzésre irányul, hanem inkább ügyfeleink teljes kiszolgálására, ezért számunkra nagyon fontos a precíz és szakszerű munkavégzés. Gránit sírköveinket kizárólag helyszíni gerendázással készítjük, amit a helyszínen építünk a síremlék alá a föld tömörítése/döngölése után. Ez biztosítja a gránit hosszú élettartalmát. Ennek jelentősége 20-30 éven belül van, mert a síremlék esetleges süllyedése nem jelent anyagi kárt a drága kőzetben, mert nincs különmozgása és ez által nem törnek, repednek az elemek.


MŰKŐ SÍRKŐ


Műkő sírköveink tartóssága hosszú élettartalommal bír, köszönhető a minőségi alapanyagoknak és a szakszerű előállításnak. Várható élettartama 30-50 év. Műkő sírköveik minőségében is magabiztosak vagyunk, ezért is vállaljuk 2 éven belüli hibák javítását, cseréjét.

Műkő sírköveinknél és műkő termékeinknél is vállaljuk az exkluzív megjelenést az egyedi elképzelést.


MÁRVÁNY SÍRKÖVEK


Készítünk síremlékeket márványból is. A márványról tudni kell, hogy nem a külső építészet legkedveltebb anyaga ennek ellenére drága is. A márvány tömörsége kisebb a gránitnál és 7-10 éven belül mohásodik. A márvány nehezebben áll ellen az úvé sugárzásnak is ezért komolyabb szín eltérések lehetnek a későbbiekben. Nem lebeszélni szeretném a márványról, de kötelességemnek érzem, hogy tájékoztassam a későbbiekben fellépő kellemetlenségektől. Amennyiben ön a márvány síremlék egyedi erezetét szeretné választani, várom jelentkezését.


URNA


Urna sírköveket készítünk gránitból, műkőből és mészkőből is.

Készítjük egyedi elképzelések szerint is.


RENOVÁLÁS


Vállaljuk keresztek, falukeresztek, emlékművek, kripták és sírkövek renoválását. A renoválással igyekszünk megújítani, helyreállítani, az eredeti állapotot visszahozni ügyfeleink teljes megelégedettségére.

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris