„memories etched in stone”

Baráth Temetkezés Kft.

Undertakers
Services
Temetkezés

Rólunk


Szolgáltatásomat egyéni vállalkozóként kezdtem 1991-ben Jelenlegi cégformánk 2013-ben alakult ki. Rendelkezem a jogszabályoknak megfelelő a szolgáltatás végzéséhez szükséges papírokkal és végzettséggel.


Vállalkozásunk Dány, Úri Bénye, Zsámbok, Vácszentlászló, Mende, Úri, Gomba településeken vállal temetkezési szolgáltatást, de megkeresés esetén az az ország bármely pontján vállalunk megbízást.


Az adott terület temetkezési hagyományain alapuló szokások betartásával végzem munkámat és alkalmazkodom a helyi lehetőségekhez. Alkalmazottaink felkészültek, munkájukban megbízhatóak. Évek óta üzemeltetjük a Dányi temető és a ravatalozót.


A múlt tapasztalataiból tanulva igyekszünk a mai kor igényeinek megfelelni, és az ügyfelek maximális kiszolgálására törekedni. Elsődleges célunk a nehéz órákban a család segítése és az elvesztett hozzátartozó emlékéhez méltó végtisztesség megadása a család és az elhunyt végakarata szerint.


A temetési és halottszállítási szolgáltatások felvétele irodánkban az erre a célra elkülönített tárgyalóban történik, ahol Ügyfeleink a kellékek széles skálájából választhatnak kulturált körülmények között. Foglalkozunk fejkövek forgalmazásával is.


Elsődleges szempontom a személyes kapcsolat kialakítása, ezért kérem minden kérdésével forduljon hozzám vagy kollégáimhoz, hogy teljeskörűség felvilágosítást adhassunk.


Baráth Miklós

Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris