„memories etched in stone”

Annamatia Kegyelet Kft.

Undertakers
Services
Temetkezés
Koporsós temetés


 A szociálistól az exkluzívig - minden igényt kielégítő - koporsós temetések szolíd árakon. Bemutatótermeinkben a hagyományostól az amerikai koporsóig széles választék áll a hozzátartozók rendelkezésére. Temetőkben lehetőség szerint, a koporsót a ravataltól a sírig díszautóval szállítjuk, gyászzene vagy akár harangszó kíséretében. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező alkalmazottak, összeszokott és kegyeletteljes munkájukkal a hozzátartozók igényeinek megfelelően helyezik az elhunytat végső nyughelyére.

 

Urnás (hamvasztásos) temetés


 A koporsós temetések menetének megfelelően, rövid határidővel vállalunk hamvasztásos temetéseket. Szintén széles választék van irodáinkban különböző urnákból, az egyszerűbb kerámiáktól a díszesebb porcelánon át a különböző fém urnákig. Koporsós sírba történő temetésekhez választhat fából készült urnakoporsóink közül, melyek a hagyományos koporsók kicsinyített másolatai. Ezek selyembéléssel vannak ellátva és ugyanúgy feliratozhatók, mint a nagy koporsók.


Lakáson történő elhalálozás esetén:


Az elhunyt háziorvosa vagy a területileg illetékes ügyeleti orvos kihívása szükséges. Halott-vizsgálati bizonyítványt az orvos tölti ki, melyben nyilatkozik, hogy kér-e boncolást. Az elszállítási engedélyben az orvos elrendeli, hogy az elhunytat hova kell szállítani. A Halott-vizsgálati bizonyítvány kitöltése után a család hívja a temetkezési szolgáltatót. Ha az elhunytat hamvasztatni szeretnék, kérjük, jelezzék a halott vizsgálatot végző orvosnak. Ő rendelheti el az elhunyt boncolását, ha a halál oka nem ismert vagy nincs egyenes ági leszármazott: férj, feleség, testvér, gyerek, szülő, nagyszülő. Ha a halál oka ismert vagy van egyenes ági leszármazott: akkor a területileg illetékes ÁNTSZ-től kell engedélyt kérni a boncolás nélkül történő elhamvasztásra.

 

ÁNTSZ engedélyhez szükséges iratok:


- 6 példányos halott vizsgálati bizonyítvány

- Elhunyt személyi igazolványa, lakcímkártyája

- ÁNTSZ formanyomtatvány

- Ha az ügyintézéssel a temetkezési szolgáltatót biza meg, meghatalmazás

 

Segíteni már a halott lakásról való elszállíttatásától kezdve tudunk Önnek, ha az éjjel nappali ügyeleti számunkat hívja: 06 30 994 51 10 Vállaljuk az elhunyttal kapcsolatos teljeskörű ügyintézést, ezzel is könnyítve a hozzátartozók terhein.Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris