„memories etched in stone”

Angyali Kegyelet Kft.

Undertakers
Services
Temetkezés

Köszöntjük az Angyali Kegyelet Kft. honlapján. 


Reméljük, hogy megfelelő tájékoztatást tudunk nyújtani a cégünk által biztosított teljes körű temetési szolgáltatásokról.

Cégünk koporsós és hamvasztásos temetések, búcsúztatók, belföldi és külföldi halottszállítás szervezésével, lebonyolításával valamint kegyeleti kellékek árusításával foglalkozik. 

Munkánk során kegyeletteljes és színvonalas szolgáltatást biztosítunk az évtizedes szakmai tapasztalattal és összeszokottsággal rendelkező munkatársaink által. Gyórói irodánkban kollégáink, valamint több településen kirendeltségeink munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, vagy a hozzátartózó kérésére akár otthonában is felkeressük, hogy megkönnyítsük ezzel az ügyintézést.

A temetések megszervezésénél kapcsolatban állunk az egyházak képviselőivel (plébánosok, lelkészek), valamint polgári búcsúztatás is vállalunk, ha a hozzátartozó ezt igényli.

Speciálisan kialakított halottszállító gépjárműveink minden kegyeleti igényt kielégítenek és hatósági engedéllyel rendelkeznek.

Halottszállító ügyeletünk a nap huszonnégy órájában hívható. 

Arra törekszünk, hogy munkánkkal megkönnyítsük a gyász nehéz perceit a gyászoló család számára. Fontos számunkra, hogy a mindenkinek járó tisztességes és méltó temetést biztosítsunk az elhunytnak.


Szolgáltatásaink

Koporsós temetés

Búcsúztatás


Urnás temetés

Exumálás


Halottszállítás

Belföldi és nemzetközi


Do you want to become our partner? Register your funeral services now!
Your services and your enterprise can appear on our website, after having completed a few steps and submitting some of your data. After registration you can fulfil your profile with details: introduction, detailed presentation of your services, uploading pictures, giving contact information.
Lapidaris