„kőbe vésett történet”
„kőbe vésett történet”

Resku János

1945-1999
„Ha rám gondoltok, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, mert én már Istennél vagyok.”
Név Resku János
Resku János emlékoldala. Resku János született Jéke településen 1945. március 13. napon. Emlékhelye megtalálható Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Jéke nevű településén. Elhunyt 1999. február 26. napon. Resku János 54 évet élt. A Jéke településen található temető neve: JÉKEI TEMETŐ. Resku János 20 éve hunyt el, halálának évfordulója 1999. február 26. napján van. Resku János emlékoldalán eddig 15 gyertyát gyújtottak szerettei. Az emlékoldalra 2 képet töltöttek fel a hozzátartozói. Emlékezzen meg ön is a Jéke településen található temetőben, vagy gyújtson egy gyertyát online Resku János emlékére!
Születési név Resku János
Születési idő 1945. március 13.
Születési hely Jéke
Elhunyt 1999. február 26.
Az elhunyt sírhelye
Ország Magyarország
Megye Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település Jéke
Temető JÉKEI TEMETŐ
Az elhunyt története
Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy milyen volt édesapám röviden csak annyit mondok, hogy nagyon szerettem. Hosszabban viszont regényt lehetne írni róla. 
Nagyon szerette az unokáit, mindig leste a kiskaput, hogy mikor jönnek. 
Nem volt tanult ember, az élet tanította mindarra, amit átadott gyermekeinek, unokáinak. Sajnos 53 évesen szívinfarktusban hunyt el. Minden nap eszembe jut, hogy mennyi mindenből kimaradt. Nem láthatta, hogy hogyan nőnek fel az unokái. 
Nagyon hiányzol, nyugodj békében!
Gyertyák
Lapidaris
Jelenleg egyetlen gyertya sem ég érte
Gyújtson gyertyát az elhunytért az alábbi gombra kattintva!
Gyertyagyújtás
Csendes szavak
Lapidaris
Még senki nem írt megemlékezést
Írjon megemlékezést az elhunytról az alábbi gombra kattintva!
Megemlékezés írása
Gyertyagyújtás
Gyújtson Ön is gyertyát az elhunyt emlékére! Kérjük, adja meg saját nevét, üzenetet nem kötelező írnia. A meggyújtott gyertyák 7 napig égnek az elhunyt adatlapján.
Üzenetet írhat az elhunytnak címezve, elmesélhet egy közösen átélt szép emléket, vagy átadhat valami közös élményt a további hozzátartozóknak, ismerősöknek, barátoknak.
A megemlékező vagy megemlékezők megnevezése. Pl. "Béla" vagy "Béla és családja", de akár teljes nevet is megadhat, ez már Önre van bízva.
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
Szerkesztés
A megemlékező vagy megemlékezők megnevezése. Pl. "Béla" vagy "Béla és családja", de akár teljes nevet is megadhat, ez már Önre van bízva.
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,
Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.”
Juhász Gyula