„kőbe vésett történet”
„kőbe vésett történet”

ifj. Szalay Géza

1949-1999
„Csak az hal meg, akit elfelednek
Örökké él kit nagyon szeretnek.”
Név ifj. Szalay Géza
ifj. Szalay Géza emlékoldala. ifj. Szalay Géza született Fehérgyarmat településen 1949. augusztus 31. napon. Emlékhelye megtalálható Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Fehérgyarmat nevű településén. Elhunyt 1999. október 18. napon. ifj. Szalay Géza 50 évet élt. A Fehérgyarmat településen található temető neve: FEHÉRGYARMATI KÖZTEMETŐ. ifj. Szalay Géza 20 éve hunyt el, halálának évfordulója 1999. október 18. napján van. ifj. Szalay Géza emlékoldalán eddig 23 gyertyát gyújtottak szerettei, valamint 5 megemlékezést írtak. Az emlékoldalra 11 képet töltöttek fel a hozzátartozói. Emlékezzen meg ön is a Fehérgyarmat településen található temetőben, vagy gyújtson egy gyertyát online ifj. Szalay Géza emlékére!
Születési név Szalay Géza
Születési idő 1949. augusztus 31.
Születési hely Fehérgyarmat
Elhunyt 1999. október 18.
Az elhunyt sírhelye
Ország Magyarország
Megye Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település Fehérgyarmat
Temető FEHÉRGYARMATI KÖZTEMETŐ
Sírhely tábla:4 parcella:1/1-171
Az elhunyt története
Drága testvérem Géza! Mindkettőnket szeretetben neveltek fel a szüleink, jó eszű, ügyes srác voltál. Az érettségi után kisháztartási gépszerelő szakmát tanultad, majd az autóvillamossági szerelő szakot végezted el. Ezt a szakmát tökéletesen elsajátítottad és ebben dolgoztál végig. Három szeretett hobbid volt a zene, a foci, a horgászat. ZENE már kisiskolás korodban nagy tangóharmonikát kaptál és nagyon ügyesen megtanultál rajta játszani. Majd jött a zenekar, ahol szólógitáros voltál és még saját gitárt is készítettél. Bálok sorozatát zenélted végig a zenekaroddal. FOCI nagyon jó focista voltál, a jobbszélen játszottál szívvel lélekkel és becsülettel. HORGÁSZAT a harmadik hobbid, édesapa már egész kiskorunkban megszerettette velünk, szívesen hódoltál ennek a sportnak. Sajnos nagyon korán 50 évesen meghaltál, kár volt érted hisz egy nagyon jószívű, jólelkű, minden téren értékes fiú voltál. Szerető Testvérem nyugodj békében!
Gyertyák
Lapidaris
Jelenleg egyetlen gyertya sem ég érte
Gyújtson gyertyát az elhunytért az alábbi gombra kattintva!
Gyertyagyújtás
Csendes szavak
DRÁGA TESTVÉREM!!! Már nagyon régen véget ért egy út , az életed útja!!! Elmentél...............!!! SOHASEM HALVÁNYUL SZÍVÜNKBEN A SZERETET!!! SOHASEM SZÜNIK MEG LELKÜNK GYÁSZA ÉRTED!!!❤
Írta: Szerető testvered Ila - 2018.11.02.
Szerkesztés
Drága Testvérem Géza!!! Augusztus 31.SZÜLETÉSNAPOD van, 69 éves lennél e ""Földi Vilagban"", de sajnos már 19 éve ""Isten Országában"" vagy, együtt a Drága Szüleinkkel, Kedves Nagyszüleinkkel!!! Nagyon hiányzol, nagyon hiányoztok!!!????❤ MA A GYERTYÁNK ÉRTED ÉG!!! Hullanak a könnyeim, miközben előjön sok szép együtt töltött idő, esemény!!! Lélekben mindig Veletek vagyok!!! """ A bánat és fájdalom örökre megmarad, de szívemben mindig velem lesztek, az idő bárhogy is halad!!!""" Drága Szeretteim Nyugudjatok Békében!!!????????❤
Írta: Szerető testvéred Ila - 2018.08.31.
Szerkesztés
Drága Testvérem Géza!!! Nem búcsúztál, csak elmentél immáron 19 éve...........!!! Nagyon hiányzol........., csak a sok-sok emlék maradt........, Hála a Jó Istennek, szerető, jó testvérek voltunk!!!❤ """.........,Téged elfelejteni soha nem lehet, csak az hal meg, akit elfelejtenek!!! Fájó szívem fel-fel zokog Érted, örökké nagyon-nagyon szetetlek és soha nem feledlek Téged!!!"""❤
Írta: Szerető testvered Ila - 2018.08.30.
Szerkesztés
Apa! Elmentél...és nem volt lehetőségem megköszönni és elköszönni. Megköszönni a sok jót, a sok közös élményt, amit Tőled kaptam. Nem tudtam elmondani, hogy milyen nagyszerű, jólelkű, ügyes kezű embernek tartalak, és azt sem tudom, hogy vajon mondtam e elégszer, hogy szeretlek és megöleltelek e annyiszor, ahányszor csak lehetett..!? Nem telik el nap, hogy ne jutnál eszembe...szeretném megmutatni a gyermekeimet...szeretném az öledbe ültetni az unokáidat...szeretném megkérdezni, hogy mit főzhetek neked...szeretném, ha tudnád, hogy nagyon szeretlek... igyekszem vigyázni és figyelni Ritára, ahogy tanítottál...hogy a kicsire mindig vigyázni kell???? Hirtelen haláloddal betölthetetlen űrt hagytál! Nem múlik el nap anélkül, hogy ne érezném a hiányodat! SZERETLEK APA!
Írta: Szalay Erika - 2018.08.01.
Szerkesztés
Ugyan mi is tanultunk hangszeren, de jó lett volna az egyik legjobbtól tanulni! Értékes ember voltál, sajnálom, hogy ilyen korán itt hagytál bennünket. Nyugodj békében!
Írta: Andris - 2018.07.31.
Szerkesztés
Megemlékezés írása
Gyertyagyújtás
Gyújtson Ön is gyertyát az elhunyt emlékére! Kérjük, adja meg saját nevét, üzenetet nem kötelező írnia. A meggyújtott gyertyák 7 napig égnek az elhunyt adatlapján.
Üzenetet írhat az elhunytnak címezve, elmesélhet egy közösen átélt szép emléket, vagy átadhat valami közös élményt a további hozzátartozóknak, ismerősöknek, barátoknak.
A megemlékező vagy megemlékezők megnevezése. Pl. "Béla" vagy "Béla és családja", de akár teljes nevet is megadhat, ez már Önre van bízva.
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
Szerkesztés
A megemlékező vagy megemlékezők megnevezése. Pl. "Béla" vagy "Béla és családja", de akár teljes nevet is megadhat, ez már Önre van bízva.
Nem lehet üres!
Nem lehet üres!
„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,
Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.”
Juhász Gyula