„memories etched in stone”

Debreceni Éva
„Vica”

1972-2018
„„ Angyalaid vezessenek tovább az utadon, legyen lelkednek örök béke és nyugalom ””
NAME Debreceni Éva
Birth name Debreceni Éva
Date of birth 9 June 1972
Place of birth Vásárosnamény, Hungary
Decased 26 November 2018
The departed's gravesite
Country Hungary
County Szabolcs-Szatmár-Bereg
City/Town Tarpa
Cemetery Református Köztemető
Story of the departed
Debreceni Éva 1972 évben született egy háromgyermekes családelső gyermekeként. Talán ennek volt köszönhető, hogy olyan szoros kötődés alakult ki édesanyja és ő közötte. Vicces szókimondó vidám természetét édesapjától örökölte, amivel mindenkinek a szívébe lopta magát.   Gondtalan gyermekéveit Tarpán töltötte, majd Fehérgyarmaton folytatta tanulmányait. Élete fontos állomása volt a tarpai „csokigyár”, ahol életre szóló barátságok szövődtek.  Később a vendéglátásban helyezkedett el, ahol szívesen dolgozott, hiszen szeretett az emberek...
Read full story
Debreceni Éva 1972 évben született egy háromgyermekes családelső gyermekeként. Talán ennek volt köszönhető, hogy olyan szoros kötődés alakult ki édesanyja és ő közötte. Vicces szókimondó vidám természetét édesapjától örökölte, amivel mindenkinek a szívébe lopta magát.  

 Gondtalan gyermekéveit Tarpán töltötte, majd Fehérgyarmaton folytatta tanulmányait. Élete fontos állomása volt a tarpai „csokigyár”, ahol életre szóló barátságok szövődtek. 

 Később a vendéglátásban helyezkedett el, ahol szívesen dolgozott, hiszen szeretett az emberekkel beszélgetni, könnyed, barátkozó, kedves természete miatt hamar megkedvelték. A polgármesteri hivatalban 10 évet dolgozott, atelepülésen ismerték és szerették,mindenkit türelmesen meghallgatott és segítő tanácsokkal látott el. 

 Életében a legfontosabb helyet a család foglalta el, szülőkkel, testvérekkel napi szinten tartotta a kapcsolatot. Vágyott az anyaság örömeinek megtapasztalására, de sajnos ebben nem részesülhetett, az élet nem ajándékozta meg ezzel a csodával, viszont testvéreinek gyermekeit sajátjaként szerette, szívében mindig derű ragyogott fel,amikor találkozott velük, vagy csak ha az ismerőseinek mesélt róluk. 

 Párjával 26 évig élt szeretetben, megértésben,közösen küzdöttek agondokkal, hiszen életét sajnos végig kísérte a betegség, több egészségügyi probléma is jelentkezett. A legsúlyosabb betegségére nem sikerület gyógymódot találni, szervezete folyamatosan gyengült, de ő nem panaszkodott.Méltósággal viselte, amit az élet rá mért, igyekezett senkinek sem a terhére lenni.   

 Lelkének tisztaságát tükrözi, hogy hitt az angyalok létezésében, akik álmában látogatták meg, beszéltek hozzá és vigasztalták. 2018 évben végleg eltávozott az angyalok közé, halálával fájdalmas űrt hagyott magautána.   
 Mosolyát, vidám viccelődős mondásait emlékezetünkben örökké megőrizzük.

Elvesztésével szívünk egy része halt meg. Gyászolja szülei, testvérei, párja, szerettei, barátai, ismerősei. 

 Évi soha nem felejtünkel téged! Nagyon hiányzol!
Candles
Lapidaris
No candles are burning for them at the moment.
Light a candle for your lost loved one by clicking on the button below!
Light a candle
Silent words
Korán mentél el.Hiányzol! Angyalok őrizzék álmodat.
Written by: Demjanovicsné Guti Edit - 2020.12.24.
Edit
Drága testvérem,hiányzol a földi életből,a jó isten elvett tőllűnk,de remélem jó helyre kerűltél a mennyek országában! Imádlak majd találkozúnk és bolondozúnk egyűtt sokat!😍
Written by: Varga Sándor - 2020.10.21.
Edit
Write memorial
Light a candle
Light a candle in memory of your lost loved one. Please, fill in your name. Adding a message is not required. The candles you light will burn for 7 days on the departed's memorial site.
You can leave a message for your loved one, in which you can tell about a shared experience, or share your thoughts with other relatives, aquaintances, or friends.

The name or names of visitor(s). E.g.: "Béla" or "Béla and family", or you can give full names, it is up to You.

Edit
The name or names of visitor(s). E.g.: "Béla" or "Béla and family", or you can give full names, it is up to You.
Required field!
Required field!
Enter email address
Sign up with your email address to receive updates about any changes on the memorial page.
The e-mail address you signed up with.
 
Lapidaris